ЗАШТЕДИ СО ЕЛЕКТРИЧНИ И ЕЛЕКТРИЧНИ ХИБРИДНИ ВОЗИЛА

ЗАШТЕДИ СО ЕЛЕКТРИЧНИ И ЕЛЕКТРИЧНИ ХИБРИДНИ ВОЗИЛА

БРОЕЊЕ НА ПРИДОБИВКИТЕ ОД ПРЕФРЛУВАЊЕ НА
ЗЕЛЕНА ЕНЕРГИЈА

Потенцијални даночни олеснувања, без давачки за зони со густ сообраќај и зони со нулта емисија во многу градови, и без застанување на пумпите за гориво. Ова се само неколку од начините на коишто електричните и електричните хибридни возила можат да Ви заштедат пари секој ден.

ЗАШТЕДЕТЕ ДО ДВЕ ТРЕТИНИ ОД ТРОШОЦИТЕ ЗА ГОРИВО

ЗАШТЕДЕТЕ ДО ДВЕ ТРЕТИНИ ОД ТРОШОЦИТЕ ЗА ГОРИВО

Споредено со бензин и дизел, приклучувањето на струја на Вашиот електричен автомобил во домашни услови е најефикасниот начин за да го користите Вашиот автомобил секој ден. Електричната енергија од домашниот полнач може да ги намали Вашите трошоци за гориво до две третини, особено ако го приклучувате на евтина тарифа.
ПОМАЛИ ДАНОЦИ ЗА АВТОМОБИЛИ

ПОМАЛИ ДАНОЦИ ЗА АВТОМОБИЛИ

Во повеќето земји електричните хибридни возила се предмет на пониски даночни стапки и давачки за емисија на издувни гасови во зони со густ сообраќај од бензинските и дизелските автомобили. За сопствениците на возен парк и на службени возила, Вашата организација може исто така да има придобивки од одбитокот што ја одбива вредноста на автомобилот на компанијата од Вашите годишни профити.

ЗАШТЕДЕТЕ НА ИНСТАЛИРАЊЕ ДОМАШЕН ПОЛНАЧ ЗА ЕЛЕКТРИЧНО ВОЗИЛО

Во многу земји, електричните и електричните хибридни возила на Land Rover ги исполнуваат условите за државни стимулации со коишто се нудат пари за инсталирање на домашен полнач од овластено лице за инсталирање.
ЗАШТЕДЕТЕ НА ИНСТАЛИРАЊЕ ДОМАШЕН ПОЛНАЧ ЗА ЕЛЕКТРИЧНО ВОЗИЛО

ПРОДОЛЖЕТЕ ДА ГИ ИСТРАЖУВАТЕ ЕЛЕКТРИЧНИТЕ И ЕЛЕКТРИЧНИТЕ ХИБРИДНИ ВОЗИЛА

ЕЛЕКТРИЧНИ И ЕЛЕКТРИЧНИ ХИБРИДНИ ВОЗИЛА

ЕЛЕКТРИЧНИ И ЕЛЕКТРИЧНИ ХИБРИДНИ ВОЗИЛА

Истражете го нашиот асортиман на електрични и електрични хибридни возила што ја претставуваат нашата модерна визија за способност и модерен луксуз на Land Rover.
АВТОНОМИЈА СО ЕЛЕКТРИЧЕН ПОГОН

АВТОНОМИЈА СО ЕЛЕКТРИЧЕН ПОГОН

Ниедно растојание никогаш не е над границите. Видете како можете да ја максимирате Вашата автономија на секое патување.
ПОЛНЕЊЕ

ПОЛНЕЊЕ

Од време на полнење до заштеда, дознајте сѐ што Ви треба за полнење на Вашето возило во домашни услови и на Вашата дестинација.