Land Rover Adventure Travel

Land Rover Adventure Travel


ИЗВОНРЕДНИ ПАТУВАЊА ПОВТОРНО СОЗДАДЕНИ
RANGE ROVER ICE ACADEMY

RANGE ROVER ICE ACADEMY

Развијте ги Вашите прецизни вештини за возење во замрзнатата дивина на Шведска. Останувате без здив. но не само поради ладниот воздух.
ИСТРАЖЕТЕ ЈА ICE ACADEMY, АКАДЕМИЈАТА ЗА ВОЗЕЊЕ ПО МРАЗ
СУПСАХАРСКА АФРИКА

СУПСАХАРСКА АФРИКА

Поминете преку највозбудливите пустински пејсажи и уживајте во глетката на типичниот животински свет со нашите спектакуларни аранжмани за Намибија и Боцвана.
ИСТРАЖЕТЕ ГИ АВАНТУРИТЕ ВО АФРИКА
МОАБ

МОАБ

Врвен предизвик за теренско возење. Истражете го југозападниот дел на САД додека возите низ чудесниот предел од црвени карпи на Моаб во државата Јута (Utah).
ИСТРАЖЕТЕ ГИ АВАНТУРИТЕ ВО МОАБ

ДОБРИТЕ ВЕСТИ БРЗО СЕ ШИРАТ

Пријавете се за да добивате новитети во врска со програмата Adventure Travel, вклучувајќи нови дестинации и достапност.
ИНФОРМИРАЈТЕ МЕ РЕДОВНО

Во врска со условите за користење посетете ја веб-локацијата landrover.com
Важна забелешка
Сликите што се прикажани тука се само за илустрација, а доколку постојат какви било нејаснотии во врска со програмата, тогаш пишаниот план на патување ќе се смета за поточна интерпретација на патувањето. Го задржуваме правото за промена на патеката и/или замена на туроператорот со слични алтернативи.