TUSK

ПОДДРШКА НА АКТИВНОСТИТЕ ЗА КОНЗЕРВАЦИЈА ЗА ПОДОБРА ИДНИНА

ИСТРАЖЕТЕ ЈА ОРГАНИЗАЦИЈАТА TUSK
Land Rover е синоним за тежок терен во Африка каде што се одвива најголемиот дел од нашата работа. Особено сме благодарни за нивната досегашна поддршка и со голема возбуда влегуваме во ново партнерство што ќе ни помогне во новите проекти.
CHARLIE MAYHEW MBE
ИЗВРШЕН ДИРЕКТОР НА TUSK
LAND ROVER И ТАСК – ПАРТНЕРСТВО

Land Rover и Таск споделуваат филозофија и обврска да ги надминуваат границите. Со гордост го поддржуваме настанот за годишни награди за конзервација на Таск како и нивната теренска работа и другите настани. Од испорака на возила, до споделување на технологија, можеме многу да придонесеме во импресивната работа на Таск низ цела Африка.

TUSK И НИВНАТА РАБОТА

Tusk е динамична добротворна организација за финансирање на проекти за конзервација на дивиот свет, развој на заедниците и образованието ширум Африка. Нејзините проекти ги заштитуваат загрозените видови и ги овластуваат локалните заедници. Таск има за цел да ги идентификува, поддржи и потпомага проектите за да ја забрза нивната реализација од иновативна идеја до конкретно решение.

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
ПРЕЗЕМЕТЕ ЈА БРОШУРАТА
Откријте повеќе за возилата на Land Rover
КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ
Контактирајте нè за Land Rover грижа за корисници или општи прашања
ПРОНАЈДЕТЕ ПРОДАВАЧ
Побарајте продавач на Land Rover близу вас
ЗАКАЖЕТЕ ТЕСТ ВОЗЕЊЕ
Искусете Land Rover по ваш избор