НЕЗАПИРЛИВ ДУХ

УНИКАТНА СОРАБОТКА ПОМЕЃУ ИТАЛИЈАНСКИОТ УМЕТНИК НИНО МУСТИКА И ДИРЕКТОРОТ ЗА ДИЗАЈН НА LAND ROVER ГЕРИ МЕКГАВЕРН
ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ФИЛМОТ
ПОГЛЕДНЕТЕ ЈА ГАЛЕРИЈАТА

OJ_2dB1-RrM
Уметноста и дизајнот се нераскинливо поврзани. Се работи за воспоставување на таа емоционална врска.
Гери МекГаверн
Директор за дизајн и Главно одговорно лице за креативност
НЕЗАПИРЛИВ ДУХ
ДЕТАЛИ ЗА ИЗЛОЖБАТА

Две театрални скулптури креирани од Нино Мустика и Гери МекГоверн, инспирирани од новиот Discovery Sport, можеа да се видат на Riverside Terrace, Southbank Centre, Belvedere Road London, SE1 8XX од 14 до 19 октомври 2014 година.

ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ФИЛМОТ
УНИКАТНА СОРАБОТКА
НИНО МУСТИКА
Сицилијанец по потекло, но граѓанин на светот по делувањето, на уметникот Нино Мустика му се восхитуваат и го проучуваат многу сликари, скулптори и архитекти. Работи од своето студио во Милано, Италија.
ПРОЧИТАЈТЕ ГО ПРИЛОГОТ
ГЕРИ МЕКГАВЕРН
Како Директор за дизајн и Главно одговорно лице за креативност, Гери МекГаверн ги креира некои од најуникатните и најпосакуваните возила во светот и е признат како еден од водечките дизајнери за автомобили во светот.
ПРОЧИТАЈТЕ ГО ПРИЛОГОТ
СКУЛПТУРИТЕ
Незапирлив дух содржи две скулптури со седум метри во висина. Го слават соединувањето на уметноста и дизајнот на автомобили.
ПРОЧИТАЈТЕ ГО ПРИЛОГОТ
ПРОНАЈДЕТЕ ПРОДАВАЧ
Побарајте продавач на Land Rover близу вас
ЗАКАЖЕТЕ ТЕСТ ВОЗЕЊЕ
Организирајте друмско тест возење преку продавачот што е најблиску до вас
КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ
Контактирајте го Land Rover за сите прашања
ПРЕЗЕМЕТЕ ЈА БРОШУРАТА
Погледнете ги и преземете ги најновите брошури за Land Rover