КОЊИЧКИ СПОРТ

Ѝ ПОМАГАМЕ НА ЗАЕДНИЦАТА НА КОЊИЧКИТЕ СПОРТОВИ ДА ГО ПОДОБРИ СВОЈОТ СВЕТ

ИСТРАЖЕТЕ ГО КОЊИЧКИОТ СПОРТ
Land Rover ги поддржува овие настани откога паметам и стана синоним за овој спорт.
ZARA TINDALL
АМБАСАДОР НА LAND ROVER
ЗАЕДНИЧКИ ВРЕДНОСТИ

За се успее во светот на коњичкиот спорт потребна е желба за надминување на границите. Land Rover се ангажира во овој спорт преку спонзорирање на натпреварите од светска класа и инженеринг на префинети и способни возила што ѝ овозможува на заедницата на коњичките спортови да го збогати својот свет.

ПРЕЗЕМЕТЕ ЈА БРОШУРАТА
Откријте повеќе за возилата на Land Rover
КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ
Контактирајте нè за Land Rover грижа за корисници или општи прашања
ПРОНАЈДЕТЕ ПРОДАВАЧ
Побарајте продавач на Land Rover близу вас
ЗАКАЖЕТЕ ТЕСТ ВОЗЕЊЕ
Искусете Land Rover по ваш избор