ПОГОН ЗА JAGUAR LAND ROVER CLASSIC

ПОГОНОТ CLASSIC ГО КОРИСТИ СЛАВНОТО МИНАТО НА JAGUAR LAND ROVER ЗА ДА МУ ОБЕЗБЕДИ СЛАВНА ИДНИНА.

ПОД ЕДЕН ПОКРИВ

Тука се сместени и нашите четири стручни екипи посветени на создавање и снабдување, Автентични автомобили, Сервис за сопствениците на возила, Оригинални делови и Classic Experiences.

LAND ROVER CLASSIC

АВТЕНТИЧНИ АВТОМОБИЛИ

АВТЕНТИЧНИ АВТОМОБИЛИ

Оживување на историјата со прецизно обновување на класик возилата на Land Rover во ограничена серија, вклучувајќи го легендарниот Land Rover од серијата I и оригиналните возила Range Rover со две врати.
СЕРВИС ЗА СОПСТВЕНИЦИТЕ НА ВОЗИЛА

СЕРВИС ЗА СОПСТВЕНИЦИТЕ НА ВОЗИЛА

Оваа единица е екипирана со стручни инженери и специјалисти за историски автомобили и има за цел да обезбеди гарантиран оригинален сервис, реставрација и помош за продажба за сите класик модели на Land Rover без оглед на нивната старост.
ОРИГИНАЛНИ ДЕЛОВИ

ОРИГИНАЛНИ ДЕЛОВИ

Одделот Оригинални делови обезбедува оригинални делови за класик возилата на Land Rover за илјадници клиенти ширум светот и негова главна цел е да понуди услуга од највисоко ниво и квалитетни оригинални делови за клиентите што се грижат за постари возила.
CLASSIC EXPERIENCES

CLASSIC EXPERIENCES

Не мора да имате класик возило на Land Rover за да искусите колку е возбудливо зад воланот на овие возила. Нашата програма Classic Experiences нуди уникатна можност да го доживеете духот, романсата и возбудата на минатото на Land Rover.