ПОГОН ЗА JAGUAR LAND ROVER CLASSIC

ПОГОНОТ CLASSIC ГО КОРИСТИ СЛАВНОТО МИНАТО НА JAGUAR LAND ROVER ЗА ДА МУ ОБЕЗБЕДИ СЛАВНА ИДНИНА.

ПОСЕТЕТЕ НÈ
ДИРЕКЦИЈА НА ПОГОНОТ CLASSIC

Во најсовремениот објект со површина од 14.000m2 ги обединивме сите наши активности за програмата Classic под еден покрив. Овој објект се состои од 54 поединечни работилници и одделенија за расклопување, посебни работилници за мотори и простор за 480 возила.

ПОСЕТЕТЕ НÈ
ПОД ЕДЕН ПОКРИВ

Тука се сместени и нашите четири стручни екипи посветени на создавање и снабдување, Автентични автомобили, Сервис за сопствениците на возила, Оригинални делови и Classic Experiences.

За подетални информации
Јавете се на +44 (0)203 601 1255
или преку е-пошта: info@classic.landrover.co.uk

LAND ROVER CLASSIC
АВТЕНТИЧНИ АВТОМОБИЛИ
Оживување на историјата со прецизно обновување на класик возилата на Land Rover во ограничена серија, вклучувајќи го легендарниот Land Rover од серијата I и оригиналните возила Range Rover со две врати.
ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
СЕРВИС ЗА СОПСТВЕНИЦИТЕ НА ВОЗИЛА
Оваа единица е екипирана со стручни инженери и специјалисти за историски автомобили и има за цел да обезбеди гарантиран оригинален сервис, реставрација и помош за продажба за сите класик модели на Land Rover без оглед на нивната старост.
ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
ОРИГИНАЛНИ ДЕЛОВИ
Одделот Оригинални делови обезбедува оригинални делови за класик возилата на Land Rover за илјадници клиенти ширум светот и негова главна цел е да понуди услуга од највисоко ниво и квалитетни оригинални делови за клиентите што се грижат за постари возила.
ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
CLASSIC EXPERIENCES
Не мора да имате класик возило на Land Rover за да искусите колку е возбудливо зад воланот на овие возила. Нашата програма Classic Experiences нуди уникатна можност да го доживеете духот, романсата и возбудата на минатото на Land Rover.
ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
НАЗАД КОН LAND ROVER CLASSIC