АВТЕНТИЧНИ АВТОМОБИЛИ

СЕ СТРЕМИМЕ КОН АВТЕНТИЧНОСТ ВО СÈ ШТО РАБОТИМЕ - ОБНОВУВАЊЕ, ПОВТОРНО СОЗДАВАЊЕ И ПОВТОРНО ГРАДЕЊЕ.

RANGE ROVER REBORN
Претставувањето на Range Rover во 1970 година смени сè. Никогаш порано луксузот на една лимузина не беше комбиниран со таква робустна способност за теренско возење со погон на четири тркала. Се роди глобална икона и моторен феномен. И скоро педесет години подоцна, Land Rover Classic ги враќа Range Rover возилата со две врати во фабричка состојба за идните генерации на колекционери и ентузијасти да ги купат директно од Land Rover.
ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
LAND ROVER SERIES I REBORN
Од првиот ден возилата на Land Rover ги освојуваа териториите коишто претходно беа непристапни за возила на четири тркала. Land Rover Reborn ви дава шанса да поседувате еден од овие оригинални истражувачи - целосно обновениот Land Rover од серијата I - пронајдени и внимателно избрани од сите страни на светот. Откако ќе се обнови, секое возило од Серијата I доаѓа со целосна 12-месечна гаранција, а да не зборуваме за дел од историјата.
ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
ПРОГРАМАТА WORKS LEGENDS

Нашата програма Works Legends нуди навистина уникатен начин за купување на користено Класик возило, во целост одобрено и потврдено од страна на нашите квалификувани техничари.

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
ПОГОН ЗА JAGUAR LAND ROVER CLASSIC

Нашата посветеност кон иднината на Land Rover Classic се олицетворува со нашиот целосно нов наменски изграден капацитет Classic - најголемиот од овој тип во светот.

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
LAND ROVER CLASSIC
ПОГОН ЗА JAGUAR LAND ROVER CLASSIC
Со гордост го претставуваме новиот објект за погонот за Jaguar Land Rover Classic. Екипиран со стручни инженери и специјалисти за историски автомобили, наша цел е да го понудиме најдоброто во реставрирањето.
ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
СЕРВИС ЗА СОПСТВЕНИЦИТЕ НА ВОЗИЛА
Оваа единица е екипирана со стручни инженери и специјалисти за историски автомобили и има за цел да обезбеди гарантиран оригинален сервис, реставрација и помош за продажба за сите класик модели на Land Rover без оглед на нивната старост.
ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
ОРИГИНАЛНИ ДЕЛОВИ
Одделот Оригинални делови обезбедува оригинални делови за класик возилата на Land Rover за илјадници клиенти ширум светот и негова главна цел е да понуди услуга од највисоко ниво и квалитетни оригинални делови за клиентите што се грижат за постари возила.
ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
CLASSIC EXPERIENCES
Не мора да имате класик возило на Land Rover за да искусите колку е возбудливо зад воланот на овие возила. Нашата програма Classic Experiences нуди уникатна можност да го доживеете духот, романсата и возбудата на минатото на Land Rover.
ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
НАЗАД КОН LAND ROVER CLASSIC