DEFENDER WORKS V8 70TH EDITION

ЛЕГЕНДАТА, НАЈМОЌНА ДОСЕГА.

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
ПОГОН ЗА JAGUAR LAND ROVER CLASSIC
АВТЕНТИЧНИ АВТОМОБИЛИ

ИЗРАБОТКА НА ЦЕЛОСНО АВТЕНТИЧНИ ОРИГИНАЛНИ ВОЗИЛА СПОРЕД НИВНАТА ОРИГИНАЛНА СПЕЦИФИКАЦИЈА.

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
СЕРВИС ЗА СОПСТВЕНИЦИТЕ НА ВОЗИЛА

КОМПЛЕТЕН СЕРВИС ЗА ВАС И ВАШЕТО КЛАСИК ВОЗИЛО.

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
LAND ROVER CLASSIC

Во Land Rover Classic сме посветени на зачувување и обновување на нашето моторно наследство за да можат идните генерации да уживаат во него и да го негуваат. Исто така, целосно сме посветени на создавањето иницијативи за обновување, одржување и заштита на класик возилата на Land Rover за ваше задоволство во годините што доаѓаат, овозможувајќи им ја на овие славни возила од минатото најдобрата можна иднина.

ПОГОН ЗА JAGUAR LAND ROVER CLASSIC
Со гордост го претставуваме новиот објект за погонот за Jaguar Land Rover Classic. Екипиран со стручни инженери и специјалисти за историски автомобили, наша цел е да го понудиме најдоброто во реставрирањето.
ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
АВТЕНТИЧНИ АВТОМОБИЛИ
Оживување на историјата со прецизно обновување на класик возилата на Land Rover во ограничена серија, вклучувајќи го легендарниот Land Rover од серијата I и оригиналните возила Range Rover со две врати.
ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
DEFENDER WORKS V8
За да ѝ оддаде почест на оваа глобална икона на нејзиниот 70-ти роденден, Land Rover Classic го создава најмоќниот и најпрефинетиот Defender досега: Defender Works V8 70th Edition.
ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
ОРИГИНАЛНИ ДЕЛОВИ
Одделот Оригинални делови обезбедува оригинални делови за класик возилата на Land Rover за илјадници клиенти ширум светот и негова главна цел е да понуди услуга од највисоко ниво и квалитетни оригинални делови за клиентите што се грижат за постари возила.
ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
CLASSIC EXPERIENCES
Не мора да имате класик возило на Land Rover за да искусите колку е возбудливо зад воланот на овие возила. Нашата програма Classic Experiences нуди уникатна можност да го доживеете духот, романсата и возбудата на минатото на Land Rover.
ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
СЕРВИС ЗА СОПСТВЕНИЦИТЕ НА ВОЗИЛА
Оваа единица е екипирана со стручни инженери и специјалисти за историски автомобили и има за цел да обезбеди гарантиран оригинален сервис, реставрација и помош за продажба за сите класик модели на Land Rover без оглед на нивната старост.
ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ