ИНВИКТУС ИГРИТЕ

ПОДДРШКА ЗА НАШИТЕ РАНЕТИ, ПОВРЕДЕНИ И БОЛНИ ПРИПАДНИЦИ НА ОРУЖЕНИТЕ СИЛИ

ИСТРАЖЕТЕ ГИ ИНВИКТУС ИГРИТЕ
Jaguar Land Rover е интегрален дел на Инвиктус игрите од нивниот почеток, користејќи го својот бренд за да им даде на игрите признание и значење какво што заслужуваат.
JJ CHALMERS
УЧЕСНИК ВО ИНВИКТУС ИГРИТЕ 2014, РАДИО ИЗВЕСТУВАЧ
ЗА ИГРИТЕ
Инвиктус игрите се меѓународен спортски настан за ранети, повредени или болни припадници на оружените сили. Овие непобедени херои ја надминале неверојатната невоља за да се натпреваруваат на овој глобален настан.
ПОДДРШКА НА ИГРИТЕ
Jaguar Land Rover со гордост е домаќин и партнер на Инвиктус игрите уште од нивниот почеток и продолжува со својот ангажман околу настанот и во иднина.
ИНИЦИЈАТИВА ОД КРАЛСКОТО СЕМЕЈСТВО
Неговото Кралско Височество Принцот Хари доби идеја за игрите по неговата посета на The Warrior Games во САД. Таму увиде колку спортот може да им помогне на ветераните, како физички и психолошки, така и за нивната социјализација.
ПОДДРШКА НАДВОР ОД ИГРИТЕ
Ангажманот на Land Rover кон нашите херои оди многу подалеку од игрите бидејќи постојано истражуваме можности за унапредување на улогата на ветераните како квалификувани вработени во нашата организација.
ЗА НАШИТЕ РАНЕТИ ПРИПАДНИЦИ НА ОРУЖЕНИТЕ СИЛИ

По првите Инвиктус игри, Land Rover остана домаќин и партнер на меѓународниот спортски настан уште од тогаш. Видовме дека спортот позитивно влијае на животот на натпреварувачите и се насочуваме кон иднината за да создадеме трајно наследство.

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
ПРЕЗЕМЕТЕ ЈА БРОШУРАТА
Откријте повеќе за возилата на Land Rover
КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ
Контактирајте нè за Land Rover грижа за корисници или општи прашања
ПРОНАЈДЕТЕ ПРОДАВАЧ
Побарајте продавач на Land Rover близу вас
ЗАКАЖЕТЕ ТЕСТ ВОЗЕЊЕ
Искусете Land Rover по ваш избор