ЕДРЕЊЕ

РАЗВИВАЊЕ НА ТЕХНОЛОГИЈА И ВЕШТИНИ ПРЕКУ ЗАЕДНИЧКИ ИНОВАЦИИ

ИСТРАЖЕТЕ ГО ЕДРЕЊЕТО
ЗАЕДНИЧКА ВРЕДНОСТ

Натпреварувачкото едрење е спорт во којшто најовремените иновации и технологија можат да ја направат целата разлика. Интересот на Land Rover е да обезбеди дека оваа технологија беспрекорно ги исполнува потребите на екипажот и работи интуитивно, од што добива инспирација за унапредување на идните перформанси на возилата.

ЕДРЕЊЕ И LAND ROVER

Land Rover е партнер на бројни настани во едрење на разни пазари ширум светот, а со тимот Red Bull Extreme Sailing Team се натпреварува во светската серија Extreme Sailing Series.

ПРЕЗЕМЕТЕ ЈА БРОШУРАТА
Откријте повеќе за возилата на Land Rover
КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ
Контактирајте нè за Land Rover грижа за корисници или општи прашања
ПРОНАЈДЕТЕ ПРОДАВАЧ
Побарајте продавач на Land Rover близу вас
ЗАКАЖЕТЕ ТЕСТ ВОЗЕЊЕ
Искусете Land Rover по ваш избор