КРАЛСКОТО ГЕОГРАФСКО ДРУШТВО - RGS (СО IBG)

ГИ ПОМЕСТУВАМЕ ГРАНИЦИТЕ НА ИСТРАЖУВАЊЕТО

ИСТРАЖЕТЕ ГО ПАРТНЕРСТВОТО
Мислам дека врската помеѓу Кралското географско друштво и Land Rover е од апсолутна важност, имавме огромна поддршка од Land Rover со нивните инженери. Сите се вклучени во активностите.
MANU PALOMEQUE
ФОТОГРАФ, ЕКСПЕДИЦИЈА POLE OF COLD
RGS (СО IBG) - ПАРТНЕРСТВО

Заедно, Land Rover и Кралското географско друштво (со IBG) го поддржуваат напредокот на географијата како наука.

ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ФИЛМОТ
yt:QlUGdIU-lXY
RGS (СО IBG) ВО АКЦИЈА

Како професионално тело за географија во Обединетото Кралство, Кралското географско друштво - RGS (со IBG) ги поддржува своите членови и другите во нивните истражувања на полето на гографијата. Образованието, теренската работа и експедициите, национални и меѓународни, исто така се поддржани преку обезбедување обука и грантови.

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
LAND ROVER И КРАЛСКОТО ГЕОГРАФСКО ДРУШТВО - RGS

Land Rover има блиска соработка со Кралското географско друштво - RGS (со IBG) и обезбедува поддршка и возила за теренската работа и експедициите.

ПРЕЗЕМЕТЕ ЈА БРОШУРАТА
Откријте повеќе за возилата на Land Rover
КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ
Контактирајте нè за Land Rover грижа за корисници или општи прашања
ПРОНАЈДЕТЕ ПРОДАВАЧ
Побарајте продавач на Land Rover близу вас
ЗАКАЖЕТЕ ТЕСТ ВОЗЕЊЕ
Искусете Land Rover по ваш избор