АВАНТУРА

ПАРТНЕРСТВО СО ЛУЃЕ И ОРГАНИЗАЦИИ КОИШТО ГИ НАДМИНУВААТ ГРАНИЦИТЕ

ИСТРАЖЕТЕ ЈА АВАНТУРАТА
VIRGIN GALACTIC

Со заедничкиот пионерски дух и активностите за овозможување авантури, нашето партнерство со Virgin Galactic ги поместува границите и на човечкото истражување му овозможува да достигне нови височини.

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
АВАНТУРИСТИ
BEAR GRYLLS
Еден од најпрепознатливите ликови во авантурите, Беар го отелотворува духот на Land Rover „Above and Beyond“, се искачи на Монт Еверест и водеше револуционерни експедиции од Антарктикот до Арктикот. Беар вели „Land Rover има за цел авантура, а авантурата отсекогаш ми била во крвта“.
BEN SAUNDERS
Ben Saunders е пистаел, мотивациски говорник и пионерски британски поларен истражувач. Бен секогаш сака да ги поместува границите на истражувањето и се обиде да го оствари епскиот предизвик сам да помине преку Антарктикот, без поддршка или помош.
ED STAFFORD
Ed Stafford прв пат се појави како авантурист кога ја пропатува реката Амазон. Голем љубител на Land Rover Discovery, Ед, неговата жена и нивниот син на возраст од осум недели патуваа и живееја во нивниот Discovery додека минуваа низ 10 земји, пат со должина од 4800km за 14 дена.
KENTON COOL
Kenton Cool е еден од најдобрите планински водичи во светот и се соочил со тешки услови во неговите експедиции. Верува во возилата на Land Rover за да стигне до предизвикувачките места, вклучувајќи ги 12те искачувања на Еверест, и се потпира на карактеристиките каква што е греење на воланот што ќе му помогне да си ги стопли рацете по враќањето.
MONTY HALLS
Морски биолог, продуцент, авантурист и радио известувач, Monty Halls е добро познат по неговата серија Great Escape на телевизијата BBC. Во оваа серија тој живееше и работеше во предизвикувачки оддалечени области. Страстен истражувач и поборник на конзервацијата и добротворни акции за воени ветерани, редовно води експедиции со нуркање за авантуристи и научници.
ПРЕЗЕМЕТЕ ЈА БРОШУРАТА
Откријте повеќе за возилата на Land Rover
КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ
Контактирајте нè за Land Rover грижа за корисници или општи прашања
ПРОНАЈДЕТЕ ПРОДАВАЧ
Побарајте продавач на Land Rover близу вас
ЗАКАЖЕТЕ ТЕСТ ВОЗЕЊЕ
Искусете Land Rover по ваш избор