ПРОГРАМАТА LAND ROVER EXPERIENCE TOUR
ОТКРИЈТЕ ЈА АВАНТУРАТА ПОВТОРНО

Се сеќавате ли на несекојдневното чувство кога седнавте зад воланот? Програмата Land Rover Experience Tour повторно ги буди емоциите од авантурата. Ден исполнет со возбуда во врвните возила за секаков терен од нашата палета.

ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ФИЛМОТ
„Какво доживување. Ви благодарам што ме направивте уште поголем фан на Land Rover!“
МАРИЈА, ШПАНИЈА
ИМА ЛИ ЗАБАВА КОГА СЕ ВОЗИ ПО РАМЕН ТЕРЕН?
Од стрмните нагорнини до острите надолнини. Поместувајте ги границите на вашите можности и можностите на најфините возила на Land Rover додека нашите искусни инструктори ги тестираат вашите возачки вештини на нашите специјално развиени патеки за теренско возење.
ОПРЕМЕНИ ЗА АВАНТУРА
Авантурата е во ДНК на секој Land Rover. И ова е највозбудливиот начин од прва рака да се искуси целиот пакет од технологии за теренско возење на нашите возила.
ИНФОРМИРАЈТЕ МЕ РЕДОВНО

Пријавете се за да добивате новитети во врска со идните програми и презентации.

ИНФОРМИРАЈТЕ МЕ РЕДОВНО
ЗАКАЖЕТЕ ДЕН ЗА EXPERIENCE
Искусете ги од прва рака способностите на Land Rover за движење по секаков терен
ИСТРАЖЕТЕ ЈА ПРОГРАМАТА ПАТУВАЧКА АВАНТУРА
Погледнете како изгледаат епохалните дестинации зад воланот на Land Rover
ПРЕЗЕМЕТЕ ЈА БРОШУРАТА
Откријте повеќе за возилата на Land Rover
ИНФОРМИРАЈТЕ МЕ РЕДОВНО
Регистрирајте се за најновите вести од Land Rover