ПРОГРАМАТА LAND ROVER EXPERIENCE TOUR

ОТКРИЈТЕ ЈА АВАНТУРАТА ПОВТОРНО

Се сеќавате ли на несекојдневното чувство кога седнавте зад воланот? Програмата Land Rover Experience Tour повторно ги буди емоциите од авантурата. Ден исполнет со возбуда во врвните возила за секаков терен од нашата палета.

„Какво доживување. Ви благодарам што ме направивте уште поголем фан на Land Rover!“

МАРИЈА, ШПАНИЈА

ИМА ЛИ ЗАБАВА КОГА СЕ ВОЗИ ПО РАМЕН ТЕРЕН?

ИМА ЛИ ЗАБАВА КОГА СЕ ВОЗИ ПО РАМЕН ТЕРЕН?

Од стрмните нагорнини до острите надолнини. Поместувајте ги границите на вашите можности и можностите на најфините возила на Land Rover додека нашите искусни инструктори ги тестираат вашите возачки вештини на нашите специјално развиени патеки за теренско возење.
ОПРЕМЕНИ ЗА АВАНТУРА

ОПРЕМЕНИ ЗА АВАНТУРА

Авантурата е во ДНК на секој Land Rover. И ова е највозбудливиот начин од прва рака да се искуси целиот пакет од технологии за теренско возење на нашите возила.

ИНФОРМИРАЈТЕ МЕ РЕДОВНО

Пријавете се за да добивате новитети во врска со идните програми и презентации.