ГЛОБАЛНИ ЦЕНТРИ ЗА LAND ROVER EXPERIENCE

2 EXPERIENCE CENTRES IN SCANDINAVIA

LAND ROVER EXPERIENCE
Данска

На имотот на замокот Тирсбек од 16-тиот век можете да уживате во патеките што ги сечат чудесните шуми и плажи; а тука се и вештачките предизвици како што е „камената алеја“.

Адреса Tirsbæk Gods, Tirsbækvej 135, 7120 Vejle Ø
Телефон +45 4033 9802
Е-пошта Контактирајте нè
Достапни програми:
Возење со Experience Полудневна програма Experience, Целодневна програма Experience, Напредна програма Experience
Професионална обука Управување со приколка
Посетете ја веб-локацијата
LAND ROVER EXPERIENCE
FINLAND

On the frozen shores of Katumajärvi Lake, take on the challenges of the stunning Finnish landscape, with help from specialist snow- and ice-driving instructors.

Address Land Rover Experience, Vanajanlinnantie 4, 13210 Hämeenlinna, Finland
Telephone +35 0400 712385
Email Contact us
Experiences Available:
Experience Drives 2 hours, Half Day, Full Day
Training Trailer Handling, Winching

Visit Website

ВОЗЕТЕ НИЗ СВЕТОТ

Истражете ги нашите центри на други места во светот

ПРЕГЛЕДАЈТЕ ГИ СИТЕ ЦЕНТРИ ВО СВЕТОТ