ГЛОБАЛНИ ЦЕНТРИ ЗА LAND ROVER EXPERIENCE

1 EXPERIENCE CENTRE IN MIDDLE EAST

LAND ROVER EXPERIENCE BAHRAIN
Бахреин

Во близина на легендарната Ф1 патека во Бахреин се наоѓа уникатна патека за теренско возење којашто нуди интересна мешавина од природни и вештачки пречки и им овозможува на посетителите попречно да се движат по теренот, вклучувајќи лизгави наклони, карпест терен, патишта со чакал и премини преку вода.

Адреса Bahrain International Circuit, Gate 255, Gulf of Bahrain Avenue, Umm Jidar 1062, Sakhir, Kingdom of Bahrain
Телефон +973 1745 0000
E-пошта Контактирајте нè
Достапни програми:
Достапни програми Демонстративно возење, Полудневна програма Experience, Корпоративни резервации
Посетете ја веб-локацијата
ВОЗЕТЕ НИЗ СВЕТОТ

Истражете ги нашите центри на други места во светот

ПРЕГЛЕДАЈТЕ ГИ СИТЕ ЦЕНТРИ ВО СВЕТОТ