КОМЕРЦИЈАЛНИ ВОЗИЛА LAND ROVER

ЦВРСТИ ВОЗИЛА ЗА ТЕШКА РАБОТА

СПОСОБНОСТ И СТАЛОЖЕНОСТ ПРИ РАБОТА

Водењето на бизнис е тешко. Но, без разлика колку е тежок денот, комерцијалното возило Defender Hard Top може да се справи со тоа. Комбинирајќи ја луксузноста и способноста на Land Rover со поголем товарен простор, како и 3,5 тони капацитет за влечење, дури и најсложените работни места сега изгледаат помалку застрашувачки.

СОЗДАДЕН СО ЧУВСТВО ЗА НАМЕНА


Уште од нашиот почеток во 1947 година, секој Land Rover е создаден да биде подготвен да се соочи со предизвикот. Денешното семејство комерцијални возила не се разликува. Нивната желба да служат се совпаѓа само со нивната апсолутна самодоверба во секоја ситуација и на секаков терен. Тие се подготвени да го подигнат вашиот бизнис над сè и пред сè.

НАШИТЕ КОМЕРЦИЈАЛНИ ВОЗИЛА

Defender Hard Top нуди врвна издржливост и корисност.

ВАШ LAND ROVER. ВАШЕ ИМЕ.


Вашето возило говори многу за вашиот бизнис. Кажете повеќе со веднаш препознатливите силуети на Defender Hard Top и комплетно прилагодливите надворешни панели со натпис.

ЗНАЧАЈНА КОМЕРЦИЈАЛНА ЗАШТЕДА

Со нашата конкурентна флота, деловни или индивидуални понуди, лесно е да најдете Land Rover што ќе ви одговара. А заради хомологацијата во категоријата N1, при купување на Defender Hard Top 110 сите правни лица имаат право на поврат на ДДВ.