ИЗБЕРЕТЕ ГО ВАШИОТ МОДЕЛ
EVOQUE
R-DYNAMIC
EDITIONS
rre-21my-e-e
RANGE ROVER EVOQUE
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
СПОРЕДЕТЕ ГИ НАШИТЕ ВОЗИЛА
ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
КРАТОК ПРЕГЛЕД НА СПЕЦИФИКАЦИИТЕ
top_speed
Максимална брзина km/h
acceleration
Забрзување 0-100km/h
power
Моќност (kW/PS)
ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ СПЕЦИФИКАЦИИТЕ
rre-21my-e-s
RANGE ROVER EVOQUE S
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
СПОРЕДЕТЕ ГИ НАШИТЕ ВОЗИЛА
ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
КРАТОК ПРЕГЛЕД НА СПЕЦИФИКАЦИИТЕ
top_speed
Максимална брзина km/h
acceleration
Забрзување 0-100km/h
power
Моќност (kW/PS)
ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ СПЕЦИФИКАЦИИТЕ
rre-21my-e-se
RANGE ROVER EVOQUE LAFAYETTE EDITION
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
СПОРЕДЕТЕ ГИ НАШИТЕ ВОЗИЛА
ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
КРАТОК ПРЕГЛЕД НА СПЕЦИФИКАЦИИТЕ
top_speed
Максимална брзина km/h
acceleration
Забрзување 0-100km/h
power
Моќност (kW/PS)
ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ СПЕЦИФИКАЦИИТЕ
rre-21my-e-se
RANGE ROVER EVOQUE SE
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
СПОРЕДЕТЕ ГИ НАШИТЕ ВОЗИЛА
ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
КРАТОК ПРЕГЛЕД НА СПЕЦИФИКАЦИИТЕ
top_speed
Максимална брзина km/h
acceleration
Забрзување 0-100km/h
power
Моќност (kW/PS)
ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ СПЕЦИФИКАЦИИТЕ
rre-21my-e-hse
RANGE ROVER EVOQUE HSE
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
СПОРЕДЕТЕ ГИ НАШИТЕ ВОЗИЛА
ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
КРАТОК ПРЕГЛЕД НА СПЕЦИФИКАЦИИТЕ
top_speed
Максимална брзина km/h
acceleration
Забрзување 0-100km/h
power
Моќност (kW/PS)
ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ СПЕЦИФИКАЦИИТЕ
rre-21my-rd-e
RANGE ROVER EVOQUE R‑DYNAMIC
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
СПОРЕДЕТЕ ГИ НАШИТЕ ВОЗИЛА
ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
КРАТОК ПРЕГЛЕД НА СПЕЦИФИКАЦИИТЕ
top_speed
Максимална брзина km/h
acceleration
Забрзување 0-100km/h
power
Моќност (kW/PS)
ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ СПЕЦИФИКАЦИИТЕ
rre-21my-rd-s
RANGE ROVER EVOQUE R‑DYNAMIC S
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
СПОРЕДЕТЕ ГИ НАШИТЕ ВОЗИЛА
ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
КРАТОК ПРЕГЛЕД НА СПЕЦИФИКАЦИИТЕ
top_speed
Максимална брзина km/h
acceleration
Забрзување 0-100km/h
power
Моќност (kW/PS)
ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ СПЕЦИФИКАЦИИТЕ
rre-21my-rd-se
RANGE ROVER EVOQUE R‑DYNAMIC SE
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
СПОРЕДЕТЕ ГИ НАШИТЕ ВОЗИЛА
ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
КРАТОК ПРЕГЛЕД НА СПЕЦИФИКАЦИИТЕ
top_speed
Максимална брзина km/h
acceleration
Забрзување 0-100km/h
power
Моќност (kW/PS)
ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ СПЕЦИФИКАЦИИТЕ
rre-21my-rd-hse
RANGE ROVER EVOQUE R‑DYNAMIC HSE
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
СПОРЕДЕТЕ ГИ НАШИТЕ ВОЗИЛА
ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
КРАТОК ПРЕГЛЕД НА СПЕЦИФИКАЦИИТЕ
top_speed
Максимална брзина km/h
acceleration
Забрзување 0-100km/h
power
Моќност (kW/PS)
ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ СПЕЦИФИКАЦИИТЕ
rre-21my-fe-fe
RANGE ROVER EVOQUE AUTOBIOGRAPHY
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
СПОРЕДЕТЕ ГИ НАШИТЕ ВОЗИЛА
ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
КРАТОК ПРЕГЛЕД НА СПЕЦИФИКАЦИИТЕ
top_speed
Максимална брзина km/h
acceleration
Забрзување 0-100km/h
power
Моќност (kW/PS)
ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ СПЕЦИФИКАЦИИТЕ
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
Искористете го конфигураторот за да го создадете Вашиот совршен Range Rover Evoque.
ГАЛЕРИЈА
Строгата грижа за секој детаљ отсекогаш била основа на нашите возила.
ПРОНАЈДЕТЕ ПРОДАВАЧ
Побарајте продавач на Land Rover блиску до Вас.
ПРЕЗЕМЕТЕ ЈА БРОШУРАТА
Откријте повеќе за возилата на Land Rover

[1] Наведените вредности се проценки на производителот и ќе бидат заменети со официјалните вредности од EУ тестовите штом ќе бидат достапни. Овие вредности служат само за споредба. Во реалност овие вредности можат да се разликуваат. Вредностите за емисијата на CO2 и за потрошувачката на гориво можат да варираат во зависност од неколку фактори како што се стилот на возење, условите на околината, товарот и вградените додатоци.
Ако на возилото се вградени 17"-ни или 18”-ни тркала тогаш максималната брзина ќе биде 221km/h (137mph)

‡‡ Во комбинација со електромотор.,

1 18"-ните тркала Style 5075 со 5 двојни краци се стандардна опрема со моторите D200, P250, P300 и P300e.

2 Клиентите коишто користат прогресивни (варифокални) или бифокални наочари можат да имаат проблеми додека се прилагодуваат на дигиталниот режим на огледалото. Нормалниот режим, сепак, може да се користи во секое време.

Опционалните карактеристики и нивната достапност можат да се разликуваат според спецификацијата на возилото (модел и погонски систем) или пак бараат инсталирање на друга опрема за да можат да се вградат. За подетални информации контактирајте со Вашиот локален продавач или конфигурирајте го Вашето возило онлајн.

Возачите треба да ги користат функциите-во-автомобил само кога тоа е безбедно. Возачите мораат да бидат сигурни дека имаат целосна контрола над возилото за сето време.


Карактеристиките на Pivi и InControl, услугите од трети страни, опциите и нивната достапност и понатаму се во зависност од пазарот – проверете кај Вашиот локален продавач на Land Rover за нивната достапност и целосните услови за користење на локалниот пазар. Одредени функции доаѓаат со претплата што ќе бара подоцнежно обновување по почетниот услов за којшто Ве советувал Вашиот продавач. Не може да се гарантира поврзливост со мобилната мрежа на секоја локација. Информациите и сликите што се прикажани во однос на InControl технологијата, вклучувајќи екрани или секвенци, се предмет на ажурирања на софтверот, контрола на верзијата и други системски/визуелни измени во зависност од избраните опции.


Apple CarPlay е регистриран заштитен знак на Apple Inc. Може да се применуваат условите за користење на крајниот корисник на Apple Inc.
Android Auto е регистриран заштитен знак на Google LLC.
Meridian е регистриран заштитен знак на Meridian Audio Ltd. Trifield и уредот three fields е регистриран заштитен знак на Trifield Productions Ltd.