RANGE ROVER EVOQUEИзберете некоја од опциите што ги нуди погонскиот систем за да одговара на Вашите потреби без оглед дали барате сигурно возење или помала потрошувачка на гориво. Освен тоа, системот Прилагодлива динамика Ви овозможува поостра управливост и контрола на каросеријата.

Уживајте во врвниот комфор што го нуди внатрешноста на Вашиот Range Rover Evoque со предни седишта со ладење и греење. Овие функции Ви овозможуваат да ја поставите температурата според Вашите потреби.

Во внатрешноста на Range Rover Evoque ќе видите детали што едноставно имаат смисол, како што е централната конзола со простор за складирање и делливиот потпирач за рака. Внесува погодност и флексибилност во Вашиот простор.
Погледнете ги WLTP вредностите
Наведените вредности се според официјалните тестови на производителот во согласност со прописите на ЕУ со целосно наполнета батерија. Овие вредности служат само за споредба. Во реалност овие вредности можат да се разликуваат. Вредностите за емисијата на CO2, потрошувачката на гориво, потрошувачката на енергија и автономијата можат да варираат во зависност од неколку фактори како што се стилот на возење, условите на околината, товарот, вградените тркала, вградените додатоци, актуелната патека и состојбата на батеријата. Вредностите за автономијата се базираат на сериско возило по стандардизирана патека.

ИНФОРМИРАЈТЕ МЕ РЕДОВНО

1. Лични податоци

2. Дополнителни информации

3. Согласност

ВАЖНИ ИНФОРМАЦИИ ЗА ПОТРОШУВАЧОТ: Со изнесување на овие информации вие одобрувате да ве контактираме преку долунаведените методи на комуникација, освен ако поинаку не наведете со поништување на изборот на кое било од долунаведените полиња. Jaguar Land Rover ќе ги искористи сите добиени информации за да ве информира во врска со производите и услугите и за да го унапреди начинот на којшто ве опслужува. Вашите инфрмации ќе бидат изложени само за Jaguar Land Rover, неговите продавачи, официјалните партнери, агенциите, здружените компании кои ги обезбедуваат информациите од ваша корист.

Погледнете ги WLTP вредностите
Наведените вредности се според официјалните тестови на производителот во согласност со прописите на ЕУ со целосно наполнета батерија. Овие вредности служат само за споредба. Во реалност овие вредности можат да се разликуваат. Вредностите за емисијата на CO2, потрошувачката на гориво, потрошувачката на енергија и автономијата можат да варираат во зависност од неколку фактори како што се стилот на возење, условите на околината, товарот, вградените тркала, вградените додатоци, актуелната патека и состојбата на батеријата. Вредностите за автономијата се базираат на сериско возило по стандардизирана патека.