ИЗБЕРЕТЕ ГО ВАШИОТ МОДЕЛ
EVOQUE
R‑DYNAMIC
EDITIONS
rre-21my-e-e
НОВИОТ RANGE ROVER EVOQUE
Современ луксуз.
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
СПОРЕДЕТЕ ГИ НАШИТЕ ВОЗИЛА
СПОРЕДЕТЕ ГИ НАШИТЕ ВОЗИЛА
ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
КРАТОК ПРЕГЛЕД НА СПЕЦИФИКАЦИИТЕ
power
Моќност (kW/PS)
top_speed
Максимална брзина km/h
acceleration
Забрзување 0-100km/h
ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ СПЕЦИФИКАЦИИТЕ
rre-21my-e-s
НОВИОТ RANGE ROVER EVOQUE S
Збогатен луксуз и подобрена технологија.
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
СПОРЕДЕТЕ ГИ НАШИТЕ ВОЗИЛА
СПОРЕДЕТЕ ГИ НАШИТЕ ВОЗИЛА
ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
КРАТОК ПРЕГЛЕД НА СПЕЦИФИКАЦИИТЕ
power
Моќност (kW/PS)
top_speed
Максимална брзина km/h
top_speed
Забрзување 0-100km/h
ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ СПЕЦИФИКАЦИИТЕ
rre-21my-e-se
НОВИОТ RANGE ROVER EVOQUE SE
Иновативна технологија и модерна елеганција.
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
СПОРЕДЕТЕ ГИ НАШИТЕ ВОЗИЛА
СПОРЕДЕТЕ ГИ НАШИТЕ ВОЗИЛА
ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
КРАТОК ПРЕГЛЕД НА СПЕЦИФИКАЦИИТЕ
power
Моќност (kW/PS)
top_speed
Максимална брзина km/h
acceleration
Забрзување 0-100km/h
ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ СПЕЦИФИКАЦИИТЕ
rre-21my-e-hse
НОВИОТ RANGE ROVER EVOQUE HSE
Редефинирана префинетост.
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
СПОРЕДЕТЕ ГИ НАШИТЕ ВОЗИЛА
СПОРЕДЕТЕ ГИ НАШИТЕ ВОЗИЛА
ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
КРАТОК ПРЕГЛЕД НА СПЕЦИФИКАЦИИТЕ
power
Моќност (kW/PS)
top_speed
Максимална брзина km/h
acceleration
Забрзување 0-100km/h
ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ СПЕЦИФИКАЦИИТЕ
rre-21my-rd-e
НОВИОТ RANGE ROVER EVOQUE R-DYNAMIC
Смел и сигурен.
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
СПОРЕДЕТЕ ГИ НАШИТЕ ВОЗИЛА
СПОРЕДЕТЕ ГИ НАШИТЕ ВОЗИЛА
ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
КРАТОК ПРЕГЛЕД НА СПЕЦИФИКАЦИИТЕ
power
Моќност (kW/PS)
top_speed
Максимална брзина km/h
acceleration
Забрзување 0-100km/h
ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ СПЕЦИФИКАЦИИТЕ
rre-21my-rd-s
НОВИОТ RANGE ROVER EVOQUE R-DYNAMIC S
Силен динамичен став.
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
СПОРЕДЕТЕ ГИ НАШИТЕ ВОЗИЛА
СПОРЕДЕТЕ ГИ НАШИТЕ ВОЗИЛА
ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
КРАТОК ПРЕГЛЕД НА СПЕЦИФИКАЦИИТЕ
power
Моќност (kW/PS)
top_speed
Максимална брзина km/h
acceleration
Забрзување 0-100km/h
ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ СПЕЦИФИКАЦИИТЕ
rre-21my-rd-se
НОВИОТ RANGE ROVER EVOQUE R-DYNAMIC SE
Привлечен изглед.
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
СПОРЕДЕТЕ ГИ НАШИТЕ ВОЗИЛА
СПОРЕДЕТЕ ГИ НАШИТЕ ВОЗИЛА
ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
КРАТОК ПРЕГЛЕД НА СПЕЦИФИКАЦИИТЕ
power
Моќност (kW/PS)
top_speed
Максимална брзина km/h
acceleration
Забрзување 0-100km/h
ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ СПЕЦИФИКАЦИИТЕ
rre-21my-rd-hse
НОВИОТ RANGE ROVER EVOQUE R-DYNAMIC HSE
Впечатлив и уникатен.
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
СПОРЕДЕТЕ ГИ НАШИТЕ ВОЗИЛА
СПОРЕДЕТЕ ГИ НАШИТЕ ВОЗИЛА
ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
КРАТОК ПРЕГЛЕД НА СПЕЦИФИКАЦИИТЕ
power
Моќност (kW/PS)
top_speed
Максимална брзина km/h
acceleration
Забрзување 0-100km/h
ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ СПЕЦИФИКАЦИИТЕ
rre-21my-fe-fe
НОВИОТ RANGE ROVER EVOQUE FIRST EDITION
Врвниот израз на Range Rover Evoque.
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
СПОРЕДЕТЕ ГИ НАШИТЕ ВОЗИЛА
СПОРЕДЕТЕ ГИ НАШИТЕ ВОЗИЛА
ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
КРАТОК ПРЕГЛЕД НА СПЕЦИФИКАЦИИТЕ
power
Моќност (kW/PS)
top_speed
Максимална брзина km/h
acceleration
Забрзување 0-100km/h
ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ СПЕЦИФИКАЦИИТЕ
СПОРЕДЕТЕ ГИ НАШИТЕ ВОЗИЛА
Изберете не повеќе од три возила и споредете ги едно до друго.
ПРЕЗЕМЕТЕ ЈА БРОШУРАТА
Погледнете ги и преземете ги најновите брошури за Land Rover
ЗАКАЖЕТЕ ТЕСТ ВОЗЕЊЕ
Организирајте друмско тест возење преку продавачот што е најблизу до вас
ПРОНАЈДЕТЕ ПРОДАВАЧ
Побарајте продавач на Land Rover близу вас