ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ

  • ДИЗАЈН

   Продолжение на нашата филозофија на дизајн. Со неговата уникатна coupé силуета, Range Rover Evoque е убедлив наследник на возилото што ги освои срцата насекаде во светот.

   ИСТРАЖЕТЕ ГИ ГЛАВНИТЕ КАРАКТЕРИСТИКИ
  • ТЕХНОЛОГИЈА

   Во интуитивните и иновативни опционални технологии кај Range Rover Evoque се вклучени Touch Pro Duo 1, интерактивен дисплеј за возачот од 12.3", Head-up дисплеј и аудио систем Meridian Audio™.

   ИСТРАЖЕТЕ ГИ ГЛАВНИТЕ КАРАКТЕРИСТИКИ
  • СПОСОБНОСТ

   Управливоста при друмско и теренско возење, во комбинација со неговата способност на секакви временски прилики, гарантира дека овој компактен SUV нуди доверливо и сигурно возење, без оглед на условите.

   ИСТРАЖЕТЕ ГИ ГЛАВНИТЕ КАРАКТЕРИСТИКИ

  ДИЗАЈН

  ТЕХНОЛОГИЈА

  Способност

  СЕСТРАНОСТ

  Перформанси

  ИЗБЕРЕТЕ ГО ВАШИОТ МОДЕЛ