RANGE ROVER EVOQUE

СПЕЦИФИКАЦИИ
RANGE ROVER EVOQUE
AUTOBIOGRAPHY
D200 AWD AUTOMATIC MHEV
AUTOBIOGRAPHY

AUTOBIOGRAPHY

D200 AWD AUTOMATIC MHEV

ПЕРФОРМАНСИ
Максимална брзина km/h 213
Забрзување (секунди) 0-100 km/h 8.5
ПОТРОШУВАЧКА НА ГОРИВО
ПОГОНСКИ СИСТЕМ
ТЕЖИНИ
ВЛЕЧЕЊЕ
НОСИВОСТ НА ПОКРИВОТ
ДИМЕНЗИИ
ВИСИНА ВО КАБИНАТА
ПРОСТОР ЗА НОЗЕТЕ
ВОЛУМЕН НА БАГАЖНИОТ ПРОСТОР
СЛОБОДЕН ПРОСТОР ПОД ВОЗИЛОТО - СТАНДАРД
СЛОБОДЕН ПРОСТОР ПОД ВОЗИЛОТО - ТЕРЕНСКО ВОЗЕЊЕ
КРУГ НА ВРТЕЊЕ
ДЛАБОЧИНА НА МИНУВАЊЕ НИЗ ВОДА

ПРОДОЛЖЕТЕ ДА ИСТРАЖУВАТЕ

МОДЕЛИ НА RANGE ROVER EVOQUE

МОДЕЛИ НА RANGE ROVER EVOQUE

Тука можете да ја видите целата серија на модели, со голем избор на врвни дизајнерски решенија, додатоци и достапни технологии.
ОПЦИИ И ДОДАТОЦИ

ОПЦИИ И ДОДАТОЦИ

Префинетата погодност е подобрена преку бројни внимателно избрани пакети и додатоци за да се унапреди Вашиот секојдневен живот.

††Погледнете ги WLTP вредностите на Range Rover Evoque.
Наведените вредности се според официјалните тестови на производителот во согласност со прописите на ЕУ со целосно наполнета батерија. Овие вредности служат само за споредба. Во реалност овие вредности можат да се разликуваат. Вредностите за емисијата на CO2, потрошувачката на гориво, потрошувачката на енергија и автономијата можат да варираат во зависност од неколку фактори како што се стилот на возење, условите на околината, товарот, вградените тркала, вградените додатоци, актуелната патека и состојбата на батеријата. Вредностите за автономијата се базираат на сериско возило по стандардизирана патека.

Ако на возилото се вградени тркала од 17" или 18” тогаш максималната брзина ќе биде 221km/h.

Со голем резервоар за гориво. 54 литри со Еко резервоар.

‡‡Во комбинација со електромотор.

Со возач од 75kg, течности на максимум, гориво на 90%.

Течности на максимум, гориво на 90%.

Сув волумен: Волуменот се мери со помош на мерни блокови (200 mm x 50 mm x 100 mm) во согласност со VDA. Волуменот се мери до таванот.

Воден волумен: Волуменот се мери со симулација на полнење на багажниот простор со течност. Волуменот се мери до таванот.

Тежините се однесуваат за возило со стандардната спецификација. Дополнителната опционална опрема ја зголемува тежината.