ГЛОБАЛНИ ЦЕНТРИ ЗА LAND ROVER EXPERIENCE

4 EXPERIENCE CENTRES IN NORTH AMERICA

КАЛИФОРНИЈА
САД

На планините во околината на Ешвил можете да ги испитате вашите вештини за искачување по нагорнини, преминување преку трупци, возење долж странични падини и ползење по карпи на совршениот предел за теренско возење којшто се простира на површина од скоро 1620 хектари.

Адреса Quail Lodge, 8205 Valley Greens Drive, Carmel, CA 93923, USA
Телефон +1 831 620 88 54
Е-пошта Контактирајте нè
Достапни програми:
Возење со Experience Пробно возење со Experience, Полудневна програма Experience, Целодневна програма Experience
Групи Резервации за групи
Посетете ја веб-локацијата
КВЕБЕК
Канада

На терените на Château Montebello, едно од најлуксузните места за бегство во природата во Канада, можете да се движите низ шумските патеки и пречки (и внимавајте на лосовите).

Адреса Fairmont Le Château Montebello, 392 Rue Notre Dame, Montebello, Quebec, J0V 1L0, Canada
Телефон +1 819 423 3038
Е-пошта Контактирајте нè
Достапни програми:
Возење со Experience Пробно возење со Experience, Полудневна програма Experience, Целодневна програма Experience
Групи Резервации за групи
Посетете ја веб-локацијата
СЕВЕРНА КАРОЛИНА
САД

Истражете ги шумските патеки, купиштата трупци и прекрасните ливади на терените на чудесниот замок со 250 соби на Џорџ Вандербилт.

Адреса Biltmore Estate, 1 Lodge Street, Asheville, NC 28803, USA
Телефон +1 828 225 1541
Е-пошта Контактирајте нè
Достапни програми:
Возење со Experience Пробно возење со Experience, Полудневна програма Experience, Целодневна програма Experience
Групи Резервации за групи
Посетете ја веб-локацијата
ВЕРМОНТ
САД

Пропатувајте ги чудесните Зелени планини и усовршете ги вашите вештини на замрзнатите нагорнини, страничните падини и карпестиот терен.

Адреса Equinox Resort, 80 Union Street, Manchester Village, VT 05240, USA
Телефон +1 802 362 06 87
Е-пошта Контактирајте нè
Достапни програми:
Возење со Experience Пробно возење со Experience, Полудневна програма Experience, Целодневна програма Experience, Напредна програма Experience
Групи Резервации за групи
Обука Оспособување на возилото, Работа со макарата за влечење
Посетете ја веб-локацијата