ГЛОБАЛНИ ЦЕНТРИ ЗА LAND ROVER EXPERIENCE

8 EXPERIENCE CENTRES IN EUROPE

LAND ROVER EXPERIENCE
Австрија

Освојте ги гребените и свиоците на најголемите и уникатните патеки за теренско возење во Австрија: местото на древниот римски каменолом во центарот Штоцинг.

Адреса im ÖAMTC Fahrsicherheitszentrum, NE-Teesdorf, Teesdorf, 2524
Телефон +43 (0) 2253 817 00 1948
E-пошта Контактирајте нè
Достапни програми:
Возење со Experience Полудневна програма Experience, Целодневна програма Experience
Групи Резервации за групи
Професионална обука Стручна обука
Посетете ја веб-локацијата
БЕЛГИЈА И ЛУКСЕМБУРГ
Белгија

Истражете ги карпестите патеки, искачувањата низ густите шуми и преминувањето преку реки во невообичаените природни пејсажи на Намур и Турне; освен тоа, тука е и возењето по песок преку дините во Парк де Маркентер.

Адреса 37 Rue Bourgambray, 7530 Gaurain-Ramecroix, Tourna
Телефон +32 (0) 69 84 54 34
E-пошта Контактирајте нè
Достапни програми:
Возење со Experience Полудневна програма Experience
Групи Резервации за групи
Професионална обука Работа со макарата за влечење
Посетете ја веб-локацијата
LAND ROVER EXPERIENCE
Германија

62 пречки долж патеката од 15km во каменолом за варовник, вклучувајќи природни резервоари со вода, мини пустина и надолнина од којашто ќе ви скокне пулсот: најголемото доживување при теренско возење во Германија.

Адреса APS GmgH Agency, Am Sportplatz 26a, 42489 Wulfrath
Телефон +49 2058 77 809 67
E-пошта Контактирајте нè
Достапни програми:
Возење со Experience Целодневна програма Experience, Напредна програма Experience
Групи Резервации за групи
Посетете ја веб-локацијата
LAND ROVER EXPERIENCE
Франција

Just a short distance outside Paris, navigate through idyllic French countryside and tackle terrains alongside experts.

Address Land Rover Experience, UTAC Ceram, Route de Golf, 60128 Mortefontaine, France
Telephone +33 (0) 3 44 60 41 02
Email Contact us
Experiences Available:
Experience Drives Full Day, Tarmac High Speed, Low Speed, Off Road
Groups Group Bookings, Team Building
Professional Training Professional Driver Training

Visit Website

LES COMES
Шпанија

Лес Комес се наоѓа на еден час возење од Барцелона на територијата на прекрасната куќа од 10-тиот век и нуди предизвикувачки, разновиден терен по суровиот каталонски пејсаж.

Адреса El Coretes, 12, 08262 Callus, Barcelona, Spain
Телефон +34 (0) 938 770 758
E-пошта Контактирајте нè
Достапни програми:
Возење со Experience Целодневна програма Experience
Групи Резервации за групи
Професионална обука Работа со макарата за влечење
Посетете ја веб-локацијата
LAND ROVER EXPERIENCE NEDERLAND
Холандија

Nestled between the Maas and Wall rivers, explore twisting trails and muddy woodland in one of the country’s most beautiful off-road settings.

Address Land Rover Experience, Zandstraat 8, 5331 PG Kerkdriel, Netherlands
Telephone +31 418 579615
Email Contact us
Experiences Available:
Experience Drives Half Day, Corporate Events, Land Rover Adventure Games including Off-Road Driving, Outdoor Games Land Rover Challenge Competition, Made-to-Measure Programmes, Meeting Experience, Mobile Experience (DDE)
Groups Group Bookings
Professional Training Trailer Handling, Winching, Recovery

Visit Website

LAND ROVER EXPERIENCE
Италија

Сместено на локацијата на древните ископини, движете се низ бројните пречки, природни и вештачки, меѓу коишто е и традиционалниот римски пат.

Адреса Global Adventure Service, Via Tommaso Mosca, 5, 00166 Roma, Italy
Телефон +39 06 661 661 65
E-пошта Контактирајте нè
Достапни програми:
Возење со Experience Полудневна програма Experience, Целодневна програма Experience
Групи Резервации за групи
Професионална обука Стручна обука
Посетете ја веб-локацијата
ИСТАНБУЛ
Турција

Почувствувајте го адреналинот додека возите по калливите и песочните странични падини што ѝ се спротивставуваат на гравитацијата.

Адреса Kemer Golf & Country Club, KG&CC Tesisleri Atlıspor Caddesi, Hayat Binası No:7 Göktürk, 34077 Eyüp İstanbu
Телефон +90 212 323 32 60
E-пошта Контактирајте нè
Достапни програми:
Возење со Experience Полудневна програма Experience, Целодневна програма Experience
Групи Резервации за групи
Професионална обука Стручна обука
Посетете ја веб-локацијата
ВОЗЕТЕ НИЗ СВЕТОТ

Истражете ги нашите центри на други места во светот

ПРЕГЛЕДАЈТЕ ГИ СИТЕ ЦЕНТРИ ВО СВЕТОТ