ПАТУВАЧКА АВАНТУРА СО LAND ROVER

ИЗВОНРЕДНИ ПАТУВАЊА ПОВТОРНО СОЗДАДЕНИ

KURdqWCH4_Y
ПАТУВАЧКА АВАНТУРА СО LAND ROVER

ИЗВОНРЕДНИ ПАТУВАЊА ПОВТОРНО СОЗДАДЕНИ

LAND ROVER АВАНТУРИ
АКАДЕМИЈА ЗА ВОЗЕЊЕ ПО МРАЗ
Сместен на самиот раб на северниот поларен круг во Шведска, Арјеплог е како во сон. Заводлива дивина на температури под нулата. Спокојно како што е и екстремно, каде и да погледнете пред вас се протега панорама од епски пропорции. Останувате без здив, но не само поради ладниот воздух.
ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
ПАТУВАЧКА АВАНТУРА ВО ЛАПОНИЈА
Лапонија се наоѓа во северниот поларен круг и претставува животна средина полна со екстреми. Нашиот експертски тим ќе биде ваш домаќин и ќе ви овозможи да го искусите најдоброто што може да го понуди ова прекрасно опкружување.
ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
ПАТУВАЧКА АВАНТУРА ВО НАМИБИЈА
Сокриена во скоро заборавениот дел на Африка, Намибија успева да ги чува своите тајни на сигурно, досега. Голема и мистериозна со крајбрежни пустини и природни резервати богати со живот. Истражувајте ја оваа необична земја додека сте зад воланот на целосно новиот Discovery и разгледајте ги чудата на природата што ги нуди Намибија.
ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
ПАТУВАЧКА АВАНТУРА ВО МОАБ
Градот Моаб (Moab) се наоѓа во југозападниот дел на САД, во државата Јута (Utah). Прекрасен и уникатен пејсаж од црвени карпи што најдобро ќе го истражите додека сте зад воланот на целосно новиот Discovery. Совршена дестинација за сите што бараат врвен предизвик за теренско возење.
ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
ОТКРИЈТЕ НОВИ ПАТЕКИ

Кога со Land Rover ќе излезете од разгазената патека, вие ќе го откриете светот на чудата. Бидете првиот што ќе ги дознае најновите локации за нашите патувачки авантури.

ИНФОРМИРАЈТЕ МЕ РЕДОВНО
ИНФОРМИРАЈТЕ МЕ РЕДОВНО
Бидете секогаш во тек со новитетите за програмата Патувачка авантура
Url
ПРЕЗЕМЕТЕ ЈА БРОШУРАТА
Откријте повеќе за возилата на Land Rover
Url
ЗАКАЖЕТЕ ТЕСТ ВОЗЕЊЕ
Организирајте друмско тест возење преку продавачот што е најблиску до вас
Url
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
Искористете го конфигураторот за да го создадете вашето совршено возило
Url