ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ

  • СЕСТРАН ДИЗАЈН

   Разновидноста на кабината е нагласена со опцијата за распоред на седумте седишта кој лесно може да се конфигурира и изобилието од простор за одлагање предмети, со паметно искористен простор и префинет комфор. Карактеристиката Интелегнетно соборување на седиште ви овозможува да ги конфигурирате вториот и третиот ред на седишта со помош на прекинувачи кои се наоѓаат во багажниот простор, преку главниот екран на допир или дури и далечински со помош на вашиот паметен телефон.

   ИСТРАЖЕТЕ ГИ ГЛАВНИТЕ КАРАКТЕРИСТИКИ
  • ГЕНИЈАЛНА ТЕХНОЛОГИЈА

   Системот за информации и забава го нуди највисокото ниво на поврзливост и информации. Од генијалните системи за помош при возење, паркирање и влечење, до најмодерните технологии, го имате светот на дланка.

   ИСТРАЖЕТЕ ГИ ГЛАВНИТЕ КАРАКТЕРИСТИКИ
  • НАЈДОБРИ СПОСОБНОСТИ ВО КЛАСАТА

   Discovery не само што се чувствува како дома кога се движи низ град, туку и нуди беспрекорно теренско возење. Ова возило ги подигна способностите за влечење на повисоко ниво, со способност за влечење до 3500kg1 и пакет со карактеристики кои се на располагање за да го направат влечењето толку лесно и безбедно. Неговата оптимизирана геометрија споена со единствените технологии на Land Rover осигурува дека возилото ги дава водечките во класата способности за движење по секаков терен.

   ИСТРАЖЕТЕ ГИ ГЛАВНИТЕ КАРАКТЕРИСТИКИ

  ДИЗАЈН

  РАЗНОВИДНОСТ

  ТЕХНОЛОГИЈА

  СПОСОБНОСТИ

  ПЕРФОРМАНСИ

  ИЗБЕРЕТЕ ГО ВАШИОТ МОДЕЛ