DISCOVERY SPORT

ОПЦИИ И ДОДАТОЦИ

ОПЦИИ ЗА НАДВОРЕШНОСТА

Изберете ги бојата на каросеријата, тркалата и завршните детали. Создадете го Вашиот Discovery Sport.

ПАКЕТ EXTERIOR BLACK

ПАКЕТ EXTERIOR BLACK

Пакетот Exterior Black го нагласува внимателно дефинираниот дизајн на Discovery Sport со детали во црна боја, како што се натписите на хаубата и крајната врата, украсната маска и куќиштата на ретровизорите.
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ

ОПЦИИ ЗА ВНАТРЕШНОСТА

Креирајте го совршениот простор за Вас и Вашето семејство.

КОМБИНАЦИИ ОД БОИ

За да ја персонализирате внатрешноста на Вашето возило на располагање имате бројни првокласни материјали. Discovery Sport R-Dynamic може да се пофали со опција на седишта од два типа на кожа со контрастно порабување.
КОМБИНАЦИИ ОД БОИ
ПРЕМИУМ ОСВЕТЛУВАЊЕ ВО КАБИНАТА
ЗАВРШНИ ОБРАБОТКИ
ПАКЕТИ ЗА ВНАТРЕШНОСТА

ПАКЕТИ ЗА ВНАТРЕШНОСТА

Нашите пакети за внатрешноста ќе Ви помогнат да го скроите Вашиот Discovery Sport според Вашите потреби. Еден од понудените пакети е и пакетот Premium Upgrade Interior што се карактеризира со метални педали со сјајна површина и функцијата Премуим осветлување во кабината.
ПАНОРАМСКИ ПОКРИВ

ПАНОРАМСКИ ПОКРИВ

Изберете го панорамскиот покрив и исполнете ја кабината со природна светлина. Искусете уште побогато доживување во возењето и бидете во контакт со околината.
СЕДИШТА СО ГРЕЕЊЕ И ЛАДЕЊЕ

СЕДИШТА СО ГРЕЕЊЕ И ЛАДЕЊЕ

Издигнете го комфорот и спокојството на повисоко ниво со седиштата со греење и ладење. Пристигнете свежи и релаксирани до Вашата дестинација.

СИСТЕМИ ЗА БЕЗБЕДНОСТ И ПОМОШ

Нашите системи за помош при возење и паркирање се дизајнирани со цел да гарантираат дека секое патување е безбедно колку што е и пријатно.

СИСТЕМИ ЗА ПОМОШ НА ВОЗАЧОТ

СИСТЕМИ ЗА ПОМОШ НА ВОЗАЧОТ

Изберете некои од бројните карактеристики што се дизајнирани за поедноставно и побезбедно возење и паркирање. Со многу иновативни технологии што се на располагање, ќе сфатите дека сите карактеристики се дизајнирани за да го збогатат Вашето доживување при возењето, а гарантираат и поголема безбедност.

ПЕРСОНАЛИЗАЦИЈА

Искористете ги предностите од својот свет. Со Discovery Sport имате можност целосно да го персонализирате возилото за да одговара на Вашиот животен стил.

LAND ROVER ДОДАТОЦИ

LAND ROVER ДОДАТОЦИ

Стилски, цврсти и практични: персонализирајте го Вашиот Discovery Sport уште повеќе со понудените додатоци за надворешноста и внатрешноста.
ПРОНАЈДЕТЕ ГИ ДОДАТОЦИТЕ

ПРОДОЛЖЕТЕ ДА ИСТРАЖУВАТЕ

ГЛАВНИ ДЕТАЛИ

ГЛАВНИ ДЕТАЛИ

Способноста и флексибилноста се на исто ниво.
ИСТРАЖЕТЕ ГИ ГЛАВНИТЕ ДЕТАЛИ
МОДЕЛИ НА DISCOVERY SPORT

МОДЕЛИ НА DISCOVERY SPORT

Погледнете ја целата серија на модели.
ИСТРАЖЕТЕ ГИ МОДЕЛИТЕ
СПЕЦИФИКАЦИИ

СПЕЦИФИКАЦИИ

Погледнете ги фактите и бројките.
ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ СПЕЦИФИКАЦИИТЕ
ГАЛЕРИЈА

ГАЛЕРИЈА

Прикажување на ДНК на Discovery Sport.
ПОГЛЕДНЕТЕ ЈА ГАЛЕРИЈАТА