DISCOVERY SPORTПознатата способност на Discovery Sport овозможува возилото спремно да одговори на најсложените барања. Со импресивниот капацитет за влечење и беспрекорната способност за теренско возење, Discovery Sport ги исполнува сите задачи.

Прилагодливата внатрешност е дизајнирана да ги совлада предизвиците на активен животен стил со динамичниот профил на 5+2 седишта.

ез оглед дали се работи за торбички од шопинг или за делови од багажот, или за спортската опрема на целиот тим, задниот багажен простор е водечки во класата и е идеален за потребите на Вашето семејство. Интелигентните решенија за одлагање предмети што се распоредени насекаде во кабината ќе се грижат за сите мали предмети што ги носите со Вас.
Погледнете ги WLTP вредностите.
Наведените вредности се според официјалните тестови на производителот во согласност со прописите на ЕУ со целосно наполнета батерија. Овие вредности служат само за споредба. Во реалност овие вредности можат да се разликуваат. Вредностите за емисијата на CO2, потрошувачката на гориво, потрошувачката на енергија и автономијата можат да варираат во зависност од неколку фактори како што се стилот на возење, условите на околината, товарот, вградените тркала, вградените додатоци, актуелната патека и состојбата на батеријата. Вредностите за автономијата се базираат на сериско возило по стандардизирана патека.

ИНФОРМИРАЈТЕ МЕ РЕДОВНО

1. Лични податоци

2. Дополнителни информации

3. Согласност

ВАЖНИ ИНФОРМАЦИИ ЗА ПОТРОШУВАЧОТ: Со изнесување на овие информации вие одобрувате да ве контактираме преку долунаведените методи на комуникација, освен ако поинаку не наведете со поништување на изборот на кое било од долунаведените полиња. Jaguar Land Rover ќе ги искористи сите добиени информации за да ве информира во врска со производите и услугите и за да го унапреди начинот на којшто ве опслужува. Вашите инфрмации ќе бидат изложени само за Jaguar Land Rover, неговите продавачи, официјалните партнери, агенциите, здружените компании кои ги обезбедуваат информациите од ваша корист.

Погледнете ги WLTP вредностите.
Наведените вредности се според официјалните тестови на производителот во согласност со прописите на ЕУ со целосно наполнета батерија. Овие вредности служат само за споредба. Во реалност овие вредности можат да се разликуваат. Вредностите за емисијата на CO2, потрошувачката на гориво, потрошувачката на енергија и автономијата можат да варираат во зависност од неколку фактори како што се стилот на возење, условите на околината, товарот, вградените тркала, вградените додатоци, актуелната патека и состојбата на батеријата. Вредностите за автономијата се базираат на сериско возило по стандардизирана патека.