ИЗБЕРЕТЕ ГО ВАШИОТ МОДЕЛ
DISCOVERY SPORT
R-DYNAMIC
ds21my-ds-ds
DISCOVERY SPORT
Изберете помеѓу четирите модели и двата впечатливи стила на каросеријата, секој со уникатен карактер и дополнителни карактеристики.
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
СПОРЕДЕТЕ ГИ НАШИТЕ ВОЗИЛА
ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
КРАТОК ПРЕГЛЕД НА СПЕЦИФИКАЦИИТЕ (5 СЕДИШТА / 5 +2 СЕДИШТА)
top_speed_model_page
Максимална брзина km/h
acceleration_model_page
Забрзување 0-100km/h
power
Моќност (kW/PS)
ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ СПЕЦИФИКАЦИИТЕ
ds21my-ds-s
DISCOVERY SPORT S
Меѓу дополнителните карактеристики во Discovery Sport S се 18"-ните тркала Style 5075 и предните седишта со електрично прилагодување во 12 насоки.
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
СПОРЕДЕТЕ ГИ НАШИТЕ ВОЗИЛА
ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
КРАТОК ПРЕГЛЕД НА СПЕЦИФИКАЦИИТЕ (5 СЕДИШТА / 5 +2 СЕДИШТА)
top_speed_model_page
Максимална брзина km/h
acceleration_model_page
Забрзување 0-100km/h
power
Моќност (kW/PS)
ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ СПЕЦИФИКАЦИИТЕ
ds21my-ds-se
DISCOVERY SPORT SE
19"-ните тркала Style 1039 и премиум ЛЕД фаровите се дел од дополнителните карактеристики кај Dicovery Sport SE.
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
СПОРЕДЕТЕ ГИ НАШИТЕ ВОЗИЛА
ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
КРАТОК ПРЕГЛЕД НА СПЕЦИФИКАЦИИТЕ (5 СЕДИШТА / 5 +2 СЕДИШТА)
top_speed_model_page
Максимална брзина km/h
acceleration_model_page
Забрзување 0-100km/h
power
Моќност (kW/PS)
ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ СПЕЦИФИКАЦИИТЕ
ds21my-ds-hse
DISCOVERY SPORT HSE
Покрај стандардната опрема, Discovery Sport HSE има 20"-ни тркала Style 5076 и предни седишта со електрично прилагодување во 14 насоки со мемориска функција.
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
СПОРЕДЕТЕ ГИ НАШИТЕ ВОЗИЛА
ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
КРАТОК ПРЕГЛЕД НА СПЕЦИФИКАЦИИТЕ (5 СЕДИШТА / 5 +2 СЕДИШТА)
top_speed_model_page
Максимална брзина km/h
acceleration_model_page
Забрзување 0-100km/h
power
Моќност (kW/PS)
ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ СПЕЦИФИКАЦИИТЕ
ds21my-rd-rd
DISCOVERY SPORT R‑DYNAMIC
Discovery Sport R‑Dynamic е смело толкување на ДНК на Discovery.
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
СПОРЕДЕТЕ ГИ НАШИТЕ ВОЗИЛА
ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
КРАТОК ПРЕГЛЕД НА СПЕЦИФИКАЦИИТЕ (5 СЕДИШТА / 5 +2 СЕДИШТА)
top_speed_model_page
Максимална брзина km/h
acceleration_model_page
Забрзување 0-100km/h
power
Моќност (kW/PS)
ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ СПЕЦИФИКАЦИИТЕ
ds21my-rd-s
DISCOVERY SPORT R‑DYNAMIC S
Меѓу дополнителните карактеристики кај Discovery Sport R-Dynamic S се 18"-ните тркала Style 5074 и предните седишта со електрично прилагодување во 12 насоки.
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
СПОРЕДЕТЕ ГИ НАШИТЕ ВОЗИЛА
ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
КРАТОК ПРЕГЛЕД НА СПЕЦИФИКАЦИИТЕ (5 СЕДИШТА / 5 +2 СЕДИШТА)
top_speed_model_page
Максимална брзина km/h
acceleration_model_page
Забрзување 0-100km/h
power
Моќност (kW/PS)
ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ СПЕЦИФИКАЦИИТЕ
ds21my-rd-se
DISCOVERY SPORT R‑DYNAMIC SE
19"-ните тркала Style 1039 и премиум ЛЕД фаровите се некои од дополнителните карактеристики кај Dicovery Sport R-Dynamic SE.
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
СПОРЕДЕТЕ ГИ НАШИТЕ ВОЗИЛА
ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
КРАТОК ПРЕГЛЕД НА СПЕЦИФИКАЦИИТЕ (5 СЕДИШТА / 5 +2 СЕДИШТА)
top_speed_model_page
Максимална брзина km/h
acceleration_model_page
Забрзување 0-100km/h
power
Моќност (kW/PS)
ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ СПЕЦИФИКАЦИИТЕ
ds21my-rd-hse
DISCOVERY SPORT R‑DYNAMIC HSE
Покрај стандардната опрема во Discovery Sport R-Dynamic, моделот HSE има 20"-ни тркала Style 5089 и предни седишта со електрично прилагодување во 14 насоки со мемориска функција.
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
СПОРЕДЕТЕ ГИ НАШИТЕ ВОЗИЛА
ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
КРАТОК ПРЕГЛЕД НА СПЕЦИФИКАЦИИТЕ (5 СЕДИШТА / 5 +2 СЕДИШТА)
top_speed_model_page
Максимална брзина km/h
acceleration_model_page
Забрзување 0-100km/h
power
Моќност (kW/PS)
ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ СПЕЦИФИКАЦИИТЕ
СПОРЕДЕТЕ ГИ НАШИТЕ ВОЗИЛА
Изберете не повеќе од три возила и споредете ги едно до друго.
ПРЕЗЕМЕТЕ ЈА БРОШУРАТА
Погледнете ги и преземете ги најновите брошури за Land Rover
ЗАКАЖЕТЕ ТЕСТ ВОЗЕЊЕ
Организирајте друмско тест возење преку продавачот што е најблизу до вас
ПРОНАЈДЕТЕ ПРОДАВАЧ
Побарајте продавач на Land Rover близу вас

118"-ните тркала Style 5075, со 5 двојни краци, во сјајна сребрена боја Gloss Sparkle Silver се стандард кај P250 и P300e.

218"-ните тркала Style 5074, со 5 двојни краци, во сјајна сребрена боја Gloss Sparkle Silver се стандард кај P250 и P300e.

**Ако на возилото се вградени 18”-ни тркала тогаш максималната брзина ќе биде 221 km/h
‡‡Во комбинација со електромотор.

Meridian е регистриран заштитен знак на Meridian Audio Ltd.

[1] Сите вредности се цели на производителот и се предмет на крајно потврдување пред да се почне со производство. Забележете дека вредностите за CO₂ и за потрошувачката на гориво можат да варираат во зависност од вградените тркала, а најниските вредности може да не се постигнат со стандардните тркала.

Опционалните карактеристики и нивната достапност можат да се разликуваат според спецификацијата на возилото (модел и погонски систем) или пак бараат инсталирање на друга опрема за да можат да се вградат. За подетални информации контактирајте со вашиот локален продавач или конфигурирајте го вашето возило онлајн.

Возачите треба да ги користат функциите-во-автомобил само кога тоа е безбедно. Возачите мораат да бидат сигурни дека имаат целосна контрола над возилото за сето време.

Онлајн функционалноста и Wi-Fi поврзливоста зависат од инсталација на микро СИМ картичка со соодветен договор. 4G Wi-Fi Hotspot и пакетот Online содржат претплатнички услуги што можат да се продолжат по почетниот услов за којшто ве советувал вашиот продавач на Land Rover.