ИЗБЕРЕТЕ ГО ВАШИОТ МОДЕЛ
DISCOVERY SPORT
R-DYNAMIC
ds21my-ds-ds
DISCOVERY SPORT
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
СПОРЕДЕТЕ ГИ НАШИТЕ ВОЗИЛА
ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
КРАТОК ПРЕГЛЕД НА СПЕЦИФИКАЦИИТЕ (5 СЕДИШТА / 5 +2 СЕДИШТА)
top_speed_model_page
Максимална брзина km/h
acceleration_model_page
Забрзување 0-100km/h
power
Моќност (kW/PS)
ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ СПЕЦИФИКАЦИИТЕ
ds21my-ds-s
DISCOVERY SPORT S
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
СПОРЕДЕТЕ ГИ НАШИТЕ ВОЗИЛА
ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
КРАТОК ПРЕГЛЕД НА СПЕЦИФИКАЦИИТЕ (5 СЕДИШТА / 5 +2 СЕДИШТА)
top_speed_model_page
Максимална брзина km/h
acceleration_model_page
Забрзување 0-100km/h
power
Моќност (kW/PS)
ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ СПЕЦИФИКАЦИИТЕ
ds21my-ds-se
DISCOVERY SPORT SE
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
СПОРЕДЕТЕ ГИ НАШИТЕ ВОЗИЛА
ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
КРАТОК ПРЕГЛЕД НА СПЕЦИФИКАЦИИТЕ (5 СЕДИШТА / 5 +2 СЕДИШТА)
top_speed_model_page
Максимална брзина km/h
acceleration_model_page
Забрзување 0-100km/h
power
Моќност (kW/PS)
ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ СПЕЦИФИКАЦИИТЕ
ds21my-ds-hse
DISCOVERY SPORT HSE
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
МОДЕЛ СПОРЕДЕТЕ ГИ НАШИТЕ ВОЗИЛА
ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
КРАТОК ПРЕГЛЕД НА СПЕЦИФИКАЦИИТЕ (5 СЕДИШТА / 5 +2 СЕДИШТА)
top_speed_model_page
Максимална брзина km/h
acceleration_model_page
Забрзување 0-100km/h
power
Моќност (kW/PS)
ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ СПЕЦИФИКАЦИИТЕ
ds21my-rd-rd
DISCOVERY SPORT R‑DYNAMIC
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
СПОРЕДЕТЕ ГИ НАШИТЕ ВОЗИЛА
ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
КРАТОК ПРЕГЛЕД НА СПЕЦИФИКАЦИИТЕ (5 СЕДИШТА / 5 +2 СЕДИШТА)
top_speed_model_page
Максимална брзина km/h
acceleration_model_page
Забрзување 0-100km/h
power
Моќност (kW/PS)
ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ СПЕЦИФИКАЦИИТЕ
ds21my-rd-s
DISCOVERY SPORT R‑DYNAMIC S
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
СПОРЕДЕТЕ ГИ НАШИТЕ ВОЗИЛА
ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
КРАТОК ПРЕГЛЕД НА СПЕЦИФИКАЦИИТЕ (5 СЕДИШТА / 5 +2 СЕДИШТА)
top_speed_model_page
Максимална брзина km/h
acceleration_model_page
Забрзување 0-100km/h
power
Моќност (kW/PS)
ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ СПЕЦИФИКАЦИИТЕ
ds21my-rd-se
DISCOVERY SPORT R‑DYNAMIC SE
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
СПОРЕДЕТЕ ГИ НАШИТЕ ВОЗИЛА
ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
КРАТОК ПРЕГЛЕД НА СПЕЦИФИКАЦИИТЕ (5 СЕДИШТА / 5 +2 СЕДИШТА)
top_speed_model_page
Максимална брзина km/h
acceleration_model_page
Забрзување 0-100km/h
power
Моќност (kW/PS)
ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ СПЕЦИФИКАЦИИТЕ
ds21my-rd-hse
DISCOVERY SPORT R‑DYNAMIC HSE
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
СПОРЕДЕТЕ ГИ НАШИТЕ ВОЗИЛА
ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
КРАТОК ПРЕГЛЕД НА СПЕЦИФИКАЦИИТЕ (5 СЕДИШТА / 5 +2 СЕДИШТА)
top_speed_model_page
Максимална брзина km/h
acceleration_model_page
Забрзување 0-100km/h
power
Моќност (kW/PS)
ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ СПЕЦИФИКАЦИИТЕ
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
Искористете го конфигураторот за да го создадете Вашиот совршен Discovery Sport.
ГАЛЕРИЈА
Строгата грижа за секој детаљ отсекогаш била основа на нашите возила.
ПРОНАЈДЕТЕ ПРОДАВАЧ
Побарајте продавач на Land Rover блиску до Вас.
ПРЕЗЕМЕТЕ ЈА БРОШУРАТА
Откријте повеќе за возилата на Land Rover

[1] Наведените вредности се проценки на производителот и ќе бидат заменети со официјалните вредности од EУ тестовите штом ќе бидат достапни. Овие вредности служат само за споредба. Во реалност овие вредности можат да се разликуваат. Вредностите за емисијата на CO2 и за потрошувачката на гориво можат да варираат во зависност од неколку фактори како што се стилот на возење, условите на околината, товарот и вградените додатоци.

Ако на возилото се вградени 18”-ни тркала тогаш максималната брзина ќе биде 221 km/h

‡‡ Во комбинација со електромотор.

Ако на возилото се вградени 18”-ни тркала тогаш максималната брзина ќе биде 221 km/h If vehicle is fitted with 21” wheels the top speed will be 231km/h (143mph)

1 18"-ните тркала Style 5075, со 5 двојни краци, во сјајна сребрена боја Gloss Sparkle Silver се стандард кај P250 и P300e.

2 18"-ните тркала Style 5074, со 5 двојни краци, во сјајна сребрена боја Gloss Sparkle Silver се стандард кај P250 и P300e.

3 Connected Navigation ќе бара дополнителна претплата по почетниот услов за којшто Ве советувал Вашиот продавач на Land Rover.

4 Претплата од 1 година што може да се продолжи по почетниот услов за којшто Ве советувал Вашиот продавач на Land Rover.

Опционалните карактеристики и нивната достапност можат да се разликуваат според спецификацијата на возилото (модел и погонски систем) или пак бараат инсталирање на друга опрема за да можат да се вградат. За подетални информации контактирајте со вашиот локален продавач или конфигурирајте го вашето возило онлајн.

Возачите треба да ги користат функциите-во-автомобил само кога тоа е безбедно. Возачите мораат да бидат сигурни дека имаат целосна контрола над возилото за сето време.

Онлајн функционалноста и Wi-Fi поврзливоста зависат од инсталација на микро СИМ картичка со соодветен договор. 4G Wi-Fi Hotspot и пакетот Online содржат претплатнички услуги што можат да се продолжат по почетниот услов за којшто ве советувал вашиот продавач на Land Rover.

Meridian е регистриран заштитен знак на Meridian Audio Ltd.