ПРЕТСТАВУВАЊЕ НА НОВИОТ LAND ROVER DEFENDER

СОЗДАДЕН ЗА ГОЛЕМИ НЕШТА

ИСТРАЖЕТЕ ЈА ТРАЈНОСТА

ЕМИСИЈА НА CO2 g/km
Од 199


ПОТРОШУВАЧКА НА ГОРИВО при комбиниран циклус l/100km
Од 7,5

-f2wX1CMyMQ
ПРЕТСТАВУВАЊЕ НА НОВИОТ LAND ROVER DEFENDER

ФАМИЛИЈА НА ХЕРОИ ЗА СЕКАКОВ ТЕРЕН

ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ФИЛМОТ

ЕМИСИЈА НА CO2 g/km
Од 199


ПОТРОШУВАЧКА НА ГОРИВО при комбиниран циклус l/100km
Од 7,5

ВРВНА ПЕРСОНАЛИЗАЦИЈА

Искористете ги предностите од својот свет. Со Defender, имате можност целосно да го персонализирате возилото за да одговара на вашиот животен стил.

ИСТРАЖЕТЕ ГИ ПАКЕТИТЕ СО ДОДАТОЦИ
ГОРЕ
ТРАЈНОСТ
#component-7
СПОСОБНОСТ
#component-9
ДИЗАЈН
#component-11
ПРЕГЛЕДНОСТ
#component-13
ПАКЕТИ СО ДОДАТОЦИ
#component-15
ЗАКАЖЕТЕ ТЕСТ ВОЗЕЊЕ


Организирајте друмско тест возење преку продавачот што е најблиску до вас
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
Искористете го конфигураторот за да го создадете вашиот совршен Defender
ПРЕЗЕМЕТЕ ЈА БРОШУРАТА
Погледнете ги и преземете ги најновите брошури за Land Rover
ИНФОРМИРАЈТЕ МЕ РЕДОВНО
Регистрирајте се за најновите вести за Defender

Новиот модел ќе ги претстави 70-те години на иновации и напредок; почитувајќи ја историјата на возилото и неговата издржливост, и целосно задржувајќи го името Defender и во 21 век.

ГЛАВНИ ДЕТАЛИ
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
ТРАЈНОСТ
Се карактеризира со нашите најјаки материјали досега и е тестиран до неговите крајни граници. Defender е дизајниран за оптимална трајност.
ИСТРАЖЕТЕ ЈА ТРАЈНОСТА
СПОСОБНОСТ
Способноста е дел од неговата природа. Defender може да се справи со екстремни терени и сигурно да ве одведе од урбаната џунгла до променливите песочни површини и поларните пејсажи.
ИСТРАЖЕТЕ ЈА СПОСОБНОСТА
ДИЗАЈН
Дизајн со автентична целина. И ненадмината функционалност.
ИСТРАЖЕТЕ ГО ДИЗАЈНОТ
ТЕХНОЛОГИЈА-ВО-АВТОМОБИЛ
Defender е опремен за авантури во 21от век. Нашите најинтуитивни технологии досега гарантираат удобност, поврзливост и прегледност.
ИСТРАЖЕТЕ ЈА ТЕХНОЛОГИЈАТА-ВО-АВТОМОБИЛ
ТРАЈНОСТ
НАПРАВЕН ЗА УДАР

Уникатната монокок конструкција на каросеријата на Defender придонесува тој да биде најцврстото и најјакото возило што сме го креирале досега.

ИСТРАЖЕТЕ ЈА ТРАЈНОСТА
yt:CtJvhaymeyM
СПОСОБНОСТ
ПРИФАТЕТЕ СÈ

Defender сигурно ќе ве однесе до секое место. Способностите на возилото сега се засилени со извонредната геометрија и системот Теренска реакција којашто може да се конфигурира.

ИСТРАЖЕТЕ ЈА СПОСОБНОСТА
yt:FxJALxhIx8k
ДИЗАЈН
ДИЗАЈНИРАН КАКО НИЕДНО ДРУГО ВОЗИЛО

Сè во врска со Defender зрачи со самодоверба; од неговата решителна појава до неговите едноставни, софистицирани површини.

ИСТРАЖЕТЕ ГО ДИЗАЈНОТ
yt:5yzqt1R6opo
ТЕХНОЛОГИЈА-ВО-АВТОМОБИЛ
ИНОВАТИВНА ТЕХНОЛОГИЈА

Позната како вашиот паметен телефон, со технологијата Pivi Pro сите битни информации ви се достапни со еден поглед.

ИСТРАЖЕТЕ ЈА ТЕХНОЛОГИЈАТА-ВО-АВТОМОБИЛ
yt:dNbsM0EBHOw
ПАКЕТИ СО ДОДАТОЦИ

Неограничени можности. За да ги искористите предностите од својот свет, изберете еден од четирите подолунаведени пакети.

ИСТРАЖЕТЕ ЈА ВРВНАТА ПЕРСОНАЛИЗАЦИЈА
ПАКЕТ EXPLORER
Пробијте ја својата патека, без оглед на теренот. Пакетот Explorer во Defender внесува опрема што им пркоси на традициите и со којашто ќе ги освојувате непознатите пејсажи. Откријте го вашиот совршен пакет со помош на нашиот прашалник.
ИСТРАЖЕТЕ ГИ ПАКЕТИТЕ СО ДОДАТОЦИ
ПАКЕТ ADVENTURE
Ослободете ја вашата страст на нови територии. Пакетот Adventure во Defender внесува опрема којашто ќе ви овозможи да излезете од разгазената патека и да возите по природната конфигурација на теренот. Откријте го вашиот совршен пакет со помош на нашиот прашалник.
ИСТРАЖЕТЕ ГИ ПАКЕТИТЕ СО ДОДАТОЦИ
ПАКЕТ COUNTRY
Совладајте го и најкалливиот терен. Пакетот Country во Defender внесува опрема што ќе ги искористи основните карактеристики и секое патување ќе биде навистина незаборавно. Откријте го вашиот совршен пакет со помош на нашиот прашалник.
ИСТРАЖЕТЕ ГИ ПАКЕТИТЕ СО ДОДАТОЦИ
ПАКЕТ URBAN
Освојте ја бетонската џунгла. Пакетот Urban во Defender внесува опрема со којашто овој модел ќе се истакнува во соседството и ќе ги привлекува погледите со својот стил, самодоверба и ладнокрвност. Откријте го вашиот совршен пакет со помош на нашиот прашалник.
ИСТРАЖЕТЕ ГИ ПАКЕТИТЕ СО ДОДАТОЦИ
ИЗБЕРЕТЕ ГО ВАШИОТ DEFENDER
Големината доаѓа во сите облици, димензии и во секаков дизајн на каросеријата.
ИЗБЕРЕТЕ ГО ВАШИОТ МОДЕЛ
ВРВНА ПЕРСОНАЛИЗАЦИЈА
Искористете ги предностите од својот свет. Со Defender, имате можност целосно да го персонализирате возилото за да одговара на вашиот животен стил.
ИСТРАЖЕТЕ ЈА ВРВНАТА ПЕРСОНАЛИЗАЦИЈА
ЗАКАЖЕТЕ ТЕСТ ВОЗЕЊЕ

Организирајте друмско тест возење преку продавачот што е најблиску до вас
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
Искористете го конфигураторот за да го создадете вашиот совршен Defender
ПРЕЗЕМЕТЕ ЈА БРОШУРАТА
Погледнете ги и преземете ги најновите брошури за Land Rover
ИНФОРМИРАЈТЕ МЕ РЕДОВНО
Регистрирајте се за најновите вести за Defender

Опционалните карактеристики и нивната достапност можат да се разликуваат според спецификацијата на возилото (модел и погонски систем) или пак бараат инсталирање на друга опрема за да можат да се вградат. За подетални информации контактирајте со вашиот локален продавач или конфигурирајте го вашето возило на интернет.

Возачите треба да ги користат функциите-во-автомобил само кога тоа е безбедно. Возачите мораат да бидат сигурни дека имаат целосна контрола над возилото за сето време.

Одредени функции бараат погодна SIM картичка со соодветен договор што ќе бара дополнителна претплата по почетниот услов за којшто ве советувал вашиот продавач.

Секвенци за теренско возење на одреден терен со сите дозволи.

За теренско возење потребна е целосна обука и искуство. Постои ризик од повреда и оштетување. Никогаш не возете над вашите можности.

Пред да влезете на замрзнат терен секогаш проверете ја патеката, површината, основата и излезот.