Главни карактеристики

  • ДИЗАЈН
   ДИЗАЈН

   Range Rover Velar се одликува со револуционерна филозофија на дизајнот. Впечатливите пропорции, рамните кваки на вратите и интегрираниот заден спојлер ја унапредуваат аеродинамиката. Во карактеристиките спаѓа и украсната маска со декоративна фолија што на предниот профил на возилото му дава несомнена појава.
   ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ФИЛМОТ

   ИСТРАЖЕТЕ ГИ ГЛАВНИТЕ КАРАКТЕРИСТИКИ
  • ТЕХНОЛОГИЈА
   ТЕХНОЛОГИЈА

   Системот за иноформации и забава Touch Pro Duo прекрасно интегрира два 10“-ни екрани на допир со висока резолуција. Системот Touch Pro Duo можете да го користите заедно со опционалниот Head-up дисплеј во боја и опционалниот интерактивен дисплеј за возачот; за истовремен преглед и комуникација со повеќе карактеристики.
   ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ФИЛМОТ

   ИСТРАЖЕТЕ ГИ ГЛАВНИТЕ КАРАКТЕРИСТИКИ
  • ПЕРФОРМАНСИ
   ПЕРФОРМАНСИ

   Независно дали се движите по автопат или совладувате деликатни локални патеки, Range Rover Velar ја носи способноста во својата срж. Погонот на сите тркала (AWD) со системите Интелигентна динамика на погонот (IDD) и Насочување на вртежниот момент преку кочење овозможува привлечно и возбудливо возење.
   ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ФИЛМОТ

   ИСТРАЖЕТЕ ГИ ГЛАВНИТЕ КАРАКТЕРИСТИКИ

  Дизајн

  Разновидност

  Технологија

  Способност

  Перформанси