LAND ROVER DEFENDER

ВРВНА ПЕРСОНАЛИЗАЦИЈА

ПАКЕТИ СО ДОДАТОЦИ

ПАКЕТИ СО ДОДАТОЦИ

Каде и да Ве води патот, унапредите ги способноста и трајноста на Вашиот Defender со помош на пакетите со додатоци. Овие додатоци се дизајнирани за секакво опкружување.
ИСТРАЖЕТЕ ГИ ПАКЕТИТЕ СО ДОДАТОЦИ
КОЈ ПАКЕТ СО ДОДАТОЦИ Е ВИСТИНСКИОТ ЗА ВАС?

КОЈ ПАКЕТ СО ДОДАТОЦИ Е ВИСТИНСКИОТ ЗА ВАС?

Без оглед дали истражувате необележани територии или се движите низ урбаната џунгла, одговорете на три кратки прашања за Вашиот животен стил за да го откриете Вашиот идеален пакет со додатоци.
ПОЧНЕТЕ
ОПЦИИ И ДОДАТОЦИ

ОПЦИИ И ДОДАТОЦИ

Ставете Ваш белег во Defender со помош на лепезата од опции што го покажуваат Вашиот карактер. Понудена е богата палета со бои, множество од тркала и три различни опции за покривот.
ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ ОПЦИИТЕ И ДОДАТОЦИТЕ
КОЛЕКЦИЈАТА LIFESTYLE

КОЛЕКЦИЈАТА LIFESTYLE

Нашата колекција Above and Beyond се состои од механичарска облека и опрема. Секој дел од колекцијата со гордост го нагласува карактерот на Defender.
ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ

ПРОДОЛЖЕТЕ ДА ИСТРАЖУВАТЕ

DEFENDER 130

DEFENDER 130

Простор за заедничка авантура.
ИСТРАЖЕТЕ ГО ОВОЈ МОДЕЛ
МОДЕЛИ НА LAND ROVER DEFENDER

МОДЕЛИ НА LAND ROVER DEFENDER

Погледнете ја целата серија на модели.
ИСТРАЖЕТЕ ГИ МОДЕЛИТЕ
СПЕЦИФИКАЦИИ

СПЕЦИФИКАЦИИ

Погледнете ги фактите и бројките.
ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ СПЕЦИФИКАЦИИТЕ
ГАЛЕРИЈА

ГАЛЕРИЈА

Строгата грижа за секој детаљ отсекогаш била основа на нашите возила.
ПОГЛЕДНЕТЕ ЈА ГАЛЕРИЈАТА

Опционалните карактеристики и нивната достапност можат да се разликуваат според спецификацијата на возилото (модел и погонски систем) или пак бараат инсталирање на друга опрема за да можат да се вградат. За подетални информации контактирајте со Вашиот локален продавач или конфигурирајте го Вашето возило онлајн.