ПАКЕТИ СО ДОДАТОЦИ

ИСКОРИСТЕТЕ ГИ ПРЕДНОСТИТЕ ОД СВОЈОТ СВЕТ СО ПОМОШ НА ПЕРСОНАЛИЗИРАНИТЕ ПАКЕТИ СО ДОДАТОЦИ ЗА DEFENDER

Gi8ZwNzCHKE
ИЗБОРОТ Е ВАШ
Сите пакети со додатоци ќе го скројат Defender според вашиот омилен терен. Дополнителните надградби нудат персонализирана функционалност.
КОЈ ПАКЕТ Е ВИСТИНСКИОТ ЗА ВАС?
Без оглед дали истражувате необележани територии или се движите низ урбанта џунгла, одговорете на три кратки прашања за вашиот животен стил за да го откриете вашиот идеален пакет со додатоци.
ПОЧНЕТЕ
СОЗДАДЕН ЗА ГОЛЕМИ НЕШТА
Додатоците за Defender се дизајнирани за да ги поместуваат границите. Од водоотпорната настрешница на пумпање до багажник за покривот за експедиции* и надворешен странично поставен носач за опрема*, тоа е подобрена способност.
LAND ROVER ШТО ОВОЗМОЖУВА НАЈМНОГУ КОНФИГУРИРАЊЕ ДОСЕГА
Креирајте го својот совршен Defender со изборот на декоративни елементи за внатрешноста и надворешноста, карактеристики, бои и технологија.
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ

ПАКЕТ EXPLORER


Пробијте ја својата патека, без оглед на теренот. Пакетот Explorer во Defender внесува опрема што им пркоси на традициите и со којашто ќе ги освојувате непознатите пејсажи.

Главни детали:

- Багажник за покривот за експедиции
- Надворешен странично поставен носач за опрема
- Подигнат влез за воздух
- Налепница за хаубата во црна мат боја
- Заштита на лаците на крилата
- Предни и задни класични калници

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ

https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/l663/accessory-packs/explorer/00.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/l663/accessory-packs/explorer/**.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/l663/accessory-packs/explorer/00.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/l663/accessory-packs/explorer/**.jpg

ПАКЕТ ADVENTURE


Ослободете ја вашата страст на нови територии. Пакетот Adventure во Defender внесува опрема којашто ќе ви овозможи да излезете од разгазената патека и да возите по природната конфигурација на теренот.

Главни детали:

- Интегриран компресор за воздух
- Надворешен странично поставен носач за опрема
- Пренослив систем за плакнење
- Столче-ранец
- Метална плочка на задниот дел
- Предни и задни калници

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ

https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/l663/accessory-packs/adventure/00.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/l663/accessory-packs/adventure/**.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/l663/accessory-packs/adventure/00.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/l663/accessory-packs/adventure/**.jpg

ПАКЕТ COUNTRY


Совладајте го и најкалливиот терен. Пакетот Country во Defender внесува опрема што ќе ги искористи основните карактеристики и секое патување ќе биде навистина незаборавно.

Главни детали:

- Предни и задни класични калници
- Преграда во багажниот простор – По целата висина
- Пренослив систем за плакнење
- Метална плочка на задниот дел
- Заштита на лаците на крилата

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ

https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/l663/accessory-packs/country/00.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/l663/accessory-packs/country/**.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/l663/accessory-packs/country/00.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/l663/accessory-packs/country/**.jpg

ПАКЕТ URBAN


Освојте ја бетонската џунгла. Пакетот Urban во Defender внесува опрема со којашто овој модел ќе се истакнува во соседството и ќе ги привлекува погледите со својот стил, самодоверба и ладнокрвност.

Главни детали:

- Блескави метални педали
- Метална плочка на задниот дел
- Капак за резервното тркало
- Преден подножен заштитен лим

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ

https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/l663/accessory-packs/urban/00.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/l663/accessory-packs/urban/**.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/l663/accessory-packs/urban/00.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/l663/accessory-packs/urban/**.jpg
СПОРЕДЕТЕ ГИ НАШИТЕ ВОЗИЛА
Изберете не повеќе од три возила на Land Rover и споредете ги едно до друго
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
Искористете го конфигураторот за да го создадете вашиот совршен Defender
ПРЕЗЕМЕТЕ ЈА БРОШУРАТА
Погледнете ги и преземете ги најновите брошури за Land Rover
ИНФОРМИРАЈТЕ МЕ РЕДОВНО
Регистрирајте се за најновите вести за Defender

*Бара кровни шини за да може да се вгради.

Информациите, спецификацијата, моторите и боите прикажани на оваа веб локација се базираат на европската спецификација и може да се разликуваат од пазар до пазар и се предмет на измена без известување. Некои возила се прикажани со опционална опрема и додатоци што ги вградува продавачот што можеби не се достапни на сите пазари. Контактирајте го вашиот локален продавач за достапноста и цените на вашиот локален пазар.

Опционалните карактеристики и нивната достапност можат да се разликуваат според спецификацијата на возилото (модел и погонски систем) или пак бараат инсталирање на друга опрема за да можат да се вградат. За подетални информации контактирајте со вашиот локален продавач или конфигурирајте го вашето возило на интернет.

Возачите треба да ги користат функциите-во-автомобил само кога тоа е безбедно. Возачите мораат да бидат сигурни дека имаат целосна контрола над возилото за сето време.

Одредени функции бараат погодна SIM картичка со соодветен договор што ќе бара дополнителна претплата по почетниот услов за којшто ве советувал вашиот продавач.