ВРВНА ПЕРСОНАЛИЗАЦИЈА

НАПРАВЕТЕ ГО ВАШ

8J65Vbx4wXk
ПАКЕТИ СО ДОДАТОЦИ
Каде и да ве води патот, унапредете ги способноста и трајноста на вашиот Defender со помош на пакетите со додадоци. Овие додатоци се дизајнирани за секакво опкружување
ИСТРАЖЕТЕ ГИ ПАКЕТИТЕ СО ДОДАТОЦИ
КОЈ ПАКЕТ СО ДОДАТОЦИ Е ВИСТИНСКИОТ ЗА ВАС?
Без оглед дали истражувате необележани територии или се движите низ урбанта џунгла, одговорете на три кратки прашања за вашиот животен стил за да го откриете вашиот идеален пакет со додатоци.
ПОЧНЕТЕ
ОПЦИИ
Ставете ваш белег во Defender со помош на лепезата од опции што го покажуваат вашиот карактер. Понудена е богата палета со бои, множество од тркала и три различни опции за покривот.
ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ ОПЦИИТЕ
КОЛЕКЦИЈАТА LIFESTYLE
Нашата колекција Above and Beyond се состои од механичарска облека и опрема. Секој дел од колекцијата со гордост го нагласува карактерот на Defender.
ИСТРАЖЕТЕ ЈА КОЛЕКЦИЈАТА LIFESTYLE
ИЗБЕРЕТЕ ГО ВАШИОТ DEFENDER

Големината доаѓа во сите облици, димензии и во секаков дизајн на каросеријата.

ИЗБЕРЕТЕ ГО ВАШИОТ МОДЕЛ
СПОРЕДЕТЕ ГИ НАШИТЕ ВОЗИЛА
Изберете не повеќе од три возила на Land Rover и споредете ги едно до друго
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
Искористете го конфигураторот за да го создадете вашиот совршен Defender
ПРЕЗЕМЕТЕ ЈА БРОШУРАТА
Погледнете ги и преземете ги најновите брошури за Land Rover
ИНФОРМИРАЈТЕ МЕ РЕДОВНО
Регистрирајте се за најновите вести за Defender

Опционалните карактеристики и нивната достапност можат да се разликуваат според спецификацијата на возилото (модел и погонски систем) или пак бараат инсталирање на друга опрема за да можат да се вградат. За подетални информации контактирајте со вашиот локален продавач или конфигурирајте го вашето возило на интернет.
Возачите треба да ги користат функциите-во-автомобил само кога тоа е безбедно. Возачите мораат да бидат сигурни дека имаат целосна контрола над возилото за сето време.
Одредени функции бараат погодна SIM картичка со соодветен договор што ќе бара дополнителна претплата по почетниот услов за којшто ве советувал вашиот продавач.
The Autohome X Land Rover Roof Top Tent is a licensed product and compatible only with an official Land Rover Expedition Roof Rack on 110 only.