ЦРВЕН КРСТ

МОБИЛНОСТ ЗА ХУМАНИТАРНАТА ПОМОШ ОД 1954 ГОДИНА

ИСТРАЖЕТЕ ГО ЦРВЕНИОТ КРСТ
Голема благодарност до Land Rover за нивната великодушна поддршка во изминатите 60 години. Горди сме на нашето амбициозно глобално партнерство што ги трансформираше животите на милиони луѓе на четири континенти.
DR JEMILAH MAHMOOD
ГЕНЕРАЛЕН ПОТСЕКРЕТАР НА IFRC ЗА ПАРТНЕРСТВО
ЦРВЕН КРСТ - ПАРТНЕРСТВО

Великодушната поддршка од Land Rover му помага на Црвениот крст да дојде до оддалечените и ранливи заедници и да им помогне да станат посилни.

ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ФИЛМОТ
yt:a4rHiTKCDj8
ШТО РАБОТИ ЦРВЕНИОТ КРСТ

Црвениот крст (IFRC) се ангажира во подобрувањето на животите на милиони ранливи луѓе ширум светот. Великодушната поддршка од Land Rover му помогна на Црвениот крст да дојде до оддалечените заедници, да работи на подобрување на здравствените и санитарните услови, да им даде поддршка на бездомните и да им помогне на задниците што се изложени на ризик во подготовките за заштита од природни катастрофи.

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
ПРОЕКТ HERO

Проект Hero е уникатно возило изработено од страна на одделението SVO за потребите на Црвениот крст. Ова возило го скратува времето потребно за итна реакција во случај на катастрофи и помага да се спасат животи.

ПРОЧИТАЈТЕ ГО ЦЕЛИОТ ПРИЛОГ
ПРЕЗЕМЕТЕ ЈА БРОШУРАТА
Откријте повеќе за возилата на Land Rover
КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ
Контактирајте нè за Land Rover грижа за корисници или општи прашања
ПРОНАЈДЕТЕ ПРОДАВАЧ
Побарајте продавач на Land Rover близу вас
ЗАКАЖЕТЕ ТЕСТ ВОЗЕЊЕ
Искусете Land Rover по ваш избор