ХУМАНИТАРНИ АКТИВНОСТИ И КОНЗЕРВАЦИЈА

СКЛУЧУВАМЕ ПАРТНЕРСТВА СО ОРГАНИЗАЦИИ ЗА ДА СОЗДАДЕМЕ ПОЗИТИВНИ ПРОМЕНИ ВО НАШИОТ СВЕТ

ИСТРАЖЕТЕ ГИ ПАРТНЕРСТВАТА
ЦРВЕНИОТ КРСТ

Партнерството со Меѓународната федерација на националните друштва на Црвениот крст и Црвената полумесечина датира уште од 1954 година. Нашите возила им помагаат да стигнат до оддалечените заедници за да ја извршат својата витална работа. Соработуваме глобално за да обезбедиме позитивно влијание врз животот на 1 милион луѓе преку проекти што се прилагодуваат на моменталната ситуација.

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
TUSK

Како спонзори на годишните награди Tusk Awards, со гордост ги славиме извонредните постигања на неопеаните херои на конзервацијата во Африка. Наградите обезбедуваат значајни грантови за поддршка на работата на поединци коишто со своите активности ги надминуваат границите.

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
КРАЛСКОТО ГЕОГРАФСКО ДРУШТВО (СО IBG)

Кралското географско друштво го поддржуваме повеќе од 35 години. Land Rover обезбедува возила и финансирање за експедициите коишто промовираат пошироко разбирање на природниот свет. За дополнителна поддршка на овие проекти, во соработка со RGS-IBG (Кралското географско друштво - Институт на британските географи) доделуваме годишна стипендија преку програмата за стипендии Land Rover Bursary.

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
ПРЕЗЕМЕТЕ ЈА БРОШУРАТА
Откријте повеќе за возилата на Land Rover
КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ
Контактирајте нè за Land Rover грижа за корисници или општи прашања
ПРОНАЈДЕТЕ ПРОДАВАЧ
Побарајте продавач на Land Rover близу вас
ЗАКАЖЕТЕ ТЕСТ ВОЗЕЊЕ
Искусете Land Rover по ваш избор