Главни карактеристики

  • ДИЗАЈН

   Со неговата карактеристична линија на покривот, непрекинатата средна линија и долната нагласена графика, немавме намера да го редизајнираме Range Rover. Ние само го направивме подобар, како носител на иновативни карактеристики како што се Пиксел-ласер ЛЕД фаровите коишто му даваат уште повпечатлива појава.
   ИСТРАЖЕТЕ ГИ ГЛАВНИТЕ КАРАКТЕРИСТИКИ

  • ПЕРФОРМАНСИ

   Вистинско, врвно доживување при патувањето. Неверојатната и прекрасно опремената внатрешност на Range Rover се карактеризира со луксузен комфор на четири седишта со разновидноста на пет седишта. Задните седишта сега имаат поголемо навалување и подлабоки перничиња на седиштата што нуди поголем комфор.
   ИСТРАЖЕТЕ ГИ ГЛАВНИТЕ КАРАКТЕРИСТИКИ

  • ТЕХНОЛОГИЈА

   Од чувствителните на допир прекинувачи поставени на воланот коишто се скриени додека не засветат до прекрасно интегрираните 10”-ни екрани на допир на системот Touch Pro Duo, Range Rover содржи во себе селекција од технологии дизајнирани да понудат префинето, поврзано возење.
   ИСТРАЖЕТЕ ГИ ГЛАВНИТЕ КАРАКТЕРИСТИКИ

  Дизајн

  Технологија

  Способност

  Разновидност

  Перформанси

  ИЗБЕРЕТЕ ГО ВАШИОТ МОДЕЛ

  • HSE
  • Vogue
  • AUTOBIOGRAPHY
  • SVAutobiography DYNAMIC
  • Vogue
  • AUTOBIOGRAPHY