ОПЦИИ И ДОДАТОЦИ

Сите опции нема да бидат достапни кај сите модели. Ве молиме контактирајте со вашиот продавач на Land Rover за да дознаете повеќе.

ОПЦИОНАЛНИ ПАКЕТИ

ПАКЕТ BLACK

ПАКЕТ BLACK

Дополнително разубавете ја надворешноста на Range Rover Sport со изборот на пакетот Black. Давајќи подинамичен изглед, овој пакет ги спарува карактеристиките во бојата Gloss Black со истакнатите делови во бојата Narvik Black кај одредени елементи вклучувајќи ги отворите за вентилација во предната украсна маска, на хаубата и во крилата и куќиштата на ретровизорите за да му дадат на возилото уште понагласена појава.
Погледнете ја галеријата
ПАКЕТ CAPABILITY ON/OFF-ROAD

ПАКЕТ CAPABILITY ON/OFF-ROAD

Надградете ги веќе ненадминатите способности на Range Rover Sport за друмско и теренско возење, а исто така и доживувањето при возењето, со пакетот On/Off-Road. Во пакетот се вклучени трансфер кутија со два степени на пренос, системите Terrain Response 2 со Програма Динамик, Контрола на движењето по секаков терен (ATPC), Динамичка реакција и електронски активен диференцијал со системот Насочување на вртежниот момент преку кочење.
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ

ОПЦИИ ЗА НАДВОРЕШНОСТА

ТРКАЛА

ТРКАЛА

Нашиот најагилен, најдинамичен и најчувствителен Land Rover досега нуди голем избор од тркала. Понудени се ексклузивни првокласни тркала, во димензиите од 19” до 22”, со разна завршна обработка вклучувајќи ги Gloss Black, обработка со дијамант и Satin Polished. Достапно е и уникатно тркало од легура со мала тежина ексклузивно за SVR.
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
МАТРИКС ЛЕД ФАРОВИ

МАТРИКС ЛЕД ФАРОВИ

Опционалните Матрикс ЛЕД фарови со препознатливи светла за дневно возење (DRL) го овозможуваат системот Напреден светлосен сноп за возење (ADB) и се карактеризираат со Систем за прилагодливо предно осветлување (AFS). Двата системи работат заедно да ја максимираат видливоста во секакви услови—овозможуваат видливост со долги светла без да ги заслепуваат возилата што доаѓаат од спротивна насока и го оптимизираат осветлувањето со соборени светла да одговара на вашите услови за возење.
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ

ОПЦИИ ЗА ВНАТРЕШНОСТА

ЗАВРШНИ ЕЛЕМЕНТИ ЗА ВНАТРЕШНОСТА

ЗАВРШНИ ЕЛЕМЕНТИ ЗА ВНАТРЕШНОСТА

Изберете од понудената палета со завршни елементи за внатрешноста во којашто спаѓаат завршни елементи од дрво, алуминиум и карбонски влакна. Завршните елементи можат да бидат уникатни за одредени модели.
БОИ ЗА ВНАТРЕШНОСТА

БОИ ЗА ВНАТРЕШНОСТА

За да осигурате дека возилото изгледа добро како што е и возењето со него, на располагање ви е спектар од бои меѓу кои има нови современи бои, Ebony Vintage Tan и Ebony Eclipse.
СЕДИШТА

СЕДИШТА

Со поместување во до 22 насоки, седиштата во вашето возило се достапни во широка палета од материјали, вклучувајќи ја и полуанилинската кожа, и во нови современи бои. Опционалните технологии како што се масажер, греење и ладење обезбедуваат зголемен комфор.
MONOTONE SEATS

MONOTONE SEATS

For those seeking simplicity. Monotone seats in Ebony, Almond, Espresso or Ivory are available in Grained, Windsor and Semi-Aniline leather.
DUO-TONE SEATS WITH SUEDECLOTH BOLSTERS

DUO-TONE SEATS WITH SUEDECLOTH BOLSTERS

Providing a contrasting, sportier interior. Duo-tone with suedecloth seats are available in Windsor leather and the colourways Ebony/Ivory, Ebony/Vintage Tan, Ebony/Eclipse or Ebony/Pimento.
DUO-TONE SEATS

DUO-TONE SEATS

Delivers an even more luxurious interior. Duo-tone seats are available in Semi-Aniline leather and the colourways Ebony/Ivory, Ebony/Vintage Tan, Ebony/Eclipse or Ebony/Pimento.

ТЕХНОЛОГИЈА

Најсовремената технологија во автомобил на Range Rover Sport се грижи сите патници во возилото да бидат безбедни, да уживаат во забавата и поврзливоста при секое патување. Најновите иновации, перформанси и функции за способност на возилото ви овозможуваат да го извлечете максимумот од вашето возило.
ИСТРАЖЕТЕ ЈА ТЕХНОЛОГИЈАТА

ОПРЕМА НА LAND ROVER - ДОДАТОЦИ

ПАКЕТ ЗА МИЛЕНИЧИЊА

ПАКЕТ ЗА МИЛЕНИЧИЊА

Изберете некој од нашите пакети за миленичиња за да бидете сигурен дека вашето милениче е безбедно и се чувствува комфорно на секое патување. Во исто време, со овие пакети ја заштитувате и внатрешноста на вашето возило.
СИСТЕМ CLICK AND GO

СИСТЕМ CLICK AND GO

Овој повеќенаменски дополнителен систем на задниот дел од наслонот на седиштето може да се постави помеѓу држачите на наслонот за глава со приклучоци што се додадаваат за да ги држат вашите таблети, торби или јакни.
СТРАНИЧНИ СКАЛИ НА ОТВОРАЊЕ

СТРАНИЧНИ СКАЛИ НА ОТВОРАЊЕ

Вешто сместени под праговите кога нема потреба за нив, овие паметни, практични скали го олеснуваат влегувањето и излегувањето од возилото.
ДОДАТОЦИ ЗА НОСЕЊЕ БАГАЖ НА ПОКРИВОТ

ДОДАТОЦИ ЗА НОСЕЊЕ БАГАЖ НА ПОКРИВОТ

Уживајте во флексибилниот капацитет и едноставноста на багажниот простор со мноштво додатоци за покривот вклучувајќи ги носачот за велосипеди што се монтира на покривот, носачот на опрема за водени спортови и спортскиот кровен куфер.

Опционалните карактеристики и нивната достапност можат да се разликуваат според спецификацијата на возилото (модел и погонски систем), или пак бараат инсталирање на друга опрема за да можат да се вградат. За подетални информации контактирајте го вашиот локален продавач или конфигурирајте го вашето возило онлајн.