НОВИОТ RANGE ROVER

ОПЦИИ И ДОДАТОЦИ

ОПЦИОНАЛНИ ПАКЕТИ

Понудени се дизајн пакети што овозможуваат дополнителни можности за персонализација на надворешноста.

Во пакетот Nickel Atlas Exterior е вклучено:
– Текстот на хаубата е во бојата Atlas
– Детали на украсната маска во бојата Nickel Atlas
– Порабување на декоративни елементи на вратите во бојата Nickel Atlas
– Капаче на окцето за влечење во бојата Atlas
– Завршна обработка на долниот дел на крајната врата во бојата Nickel Atlas
– Полумесеци за задните крила во бојата Nickel Atlas

Овој пакет е стандард за Range Rover SE и Range Rover HSE. Опционален пакет за Range Rover Autobiography.
ПАКЕТ NICKEL ATLAS EXTERIOR
ПАКЕТ SHADOW EXTERIOR
ПАКЕТ AUTOBIOGRAPHY EXTERIOR

SV BESPOKE

Персонализирајте го Вашиот Range Rover со ексклузивните опции од одделот Special Vehicle Operations.

УНИКАТНИ ЗАВРШНИ ОБРАБОТКИ

УНИКАТНИ ЗАВРШНИ ОБРАБОТКИ

Тркалата од SV Bespoke се достапни во уникатни завршни обработки како матираната црна боја или сребрената боја Titan.
СОФИСТИЦИРАНИ ДЕТАЛИ

СОФИСТИЦИРАНИ ДЕТАЛИ

Меѓу опциите за внатрешноста на Вашиот Range Rover се и ексклузивните фурнири со метални украси на SV Bespoke.

ОПЦИИ ЗА НАДВОРЕШНОСТА

Понудени се фасцинантни опции за бои, тркала и изведби на покривот.

ОПЦИИ ЗА БОИ

Можете да изберете некоја од понудените 12 бои.

Не се прикажани сите опции.

ОПЦИИ ЗА ТРКАЛА

ОПЦИИ ЗА ТРКАЛА

Range Rover е префинет уште од основата, со многу стилски изведби и завршни обработки за тркалата од 21”, 22” и целосно новите тркала од 23”, со што се гарантираат робустни пропорции и престижен став.
ОПЦИИ ЗА ПАНОРАМСКИ ПОКРИВ

ОПЦИИ ЗА ПАНОРАМСКИ ПОКРИВ

Фиксниот и опционалниот лизгачки панорамски покрив ја исполнуваат внатрешноста на Range Rover со природна светлина. Достапни се во боја на каросеријата што ќе ја изберете или во црната боја Narvik.

ОПЦИИ ЗА ВНАТРЕШНОСТА

Понудените опции за внатрешноста обезбедуваат луксуз при патувањето.

ОСВЕТЛУВАЊЕ ВО КАБИНАТА ШТО МОЖЕ ДА СЕ КОНФИГУРИРА

ОСВЕТЛУВАЊЕ ВО КАБИНАТА ШТО МОЖЕ ДА СЕ КОНФИГУРИРА

Со понудените 30 бои, осветлувањето во кабината ги истакнува карактеристиките на дизајнот на Range Rover и создава уникатна, релаксирачка атмосфера.

СИСТЕМИ ЗА БЕЗБЕДНОСТ И ПОМОШ

Понудените системи за помош при возење и паркирање се дизајнирани со цел да гарантираат дека секое патување е безбедно колку што е и пријатно.

СИСТЕМИ ЗА ПОМОШ НА ВОЗАЧОТ

СИСТЕМИ ЗА ПОМОШ НА ВОЗАЧОТ

Изберете некои од бројните карактеристики што се дизајнирани за поедноставно и побезбедно возење и паркирање. Со многу иновативни технологии што се на располагање, ќе сфатите дека сите карактеристики се дизајнирани за да го збогатат Вашето доживување при возењето, а гарантираат и поголема безбедност. 

ЕЛЕГАНТНА ПЕРСОНАЛИЗАЦИЈА

Од персонализација на Вашето возило со помош на SV Bespoke, до целосниот асортиман на додатоци и колекцијата на Land Rover со стилски елементи.

LAND ROVER ДОДАТОЦИ

LAND ROVER ДОДАТОЦИ

Персонализирајте го Вашиот Range Rover со широката палета на додатоци за внатрешноста и надворешноста, вклучувајќи ги страничните скали на отворање и пакетот за миленичиња Pet Packs.
ПРОНАЈДЕТЕ ДОДАТОЦИ

ПРОДОЛЖЕТЕ ДА ИСТРАЖУВАТЕ

ГЛАВНИ ДЕТАЛИ

ГЛАВНИ ДЕТАЛИ

Range Rover е пример за останатие.
ИСТРАЖЕТЕ ГИ ГЛАВНИТЕ ДЕТАЛИ
МОДЕЛИ НА RANGE ROVER

МОДЕЛИ НА RANGE ROVER

Погледнете ја целата серија на модели.
ИСТРАЖЕТЕ ГИ МОДЕЛИТЕ
СПЕЦИФИКАЦИИ

СПЕЦИФИКАЦИИ

Погледнете ги фактите и бројките.
ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ СПЕЦИФИКАЦИИТЕ
ГАЛЕРИЈА

ГАЛЕРИЈА

Уметноста на Range Rover.
ПОГЛЕДНЕТЕ ЈА ГАЛЕРИЈАТА

Опционалните карактеристики и нивната достапност можат да се разликуваат според спецификацијата на возилото (модел и погонски систем) или пак бараат инсталирање на друга опрема за да можат да се вградат. За подетални информации контактирајте го Вашиот локален продавач или конфигурирајте го Вашето возило онлајн.