Доживување со проширена реалност

Доживејте го Land Rover како никогаш досега со целосно новата апликација за проширена реалност Land Rover Defender Augmented Reality. Најсеопфатна и најзадлабочувачка апликација досега создадена од Land Rover, со повеќе од 80.000 различни конфигурации што се понудени за новиот Defender. 
Зошто да не создадете и персонализирате Defender за себе?

Откако ќе ја инсталирате апликацијата, следете ги овие упатства за да ги отклучите ексклузивните функции.

1. Одете до главното мени.

1. Одете до главното мени.

2. Притиснете го копчето за отклучување „unlock“ и следете ги чекорите што се претставени во апликацијата.

2. Притиснете го копчето за отклучување „unlock“ и следете ги чекорите што се претставени во апликацијата.

3. Скенирајте го долунаведениот код QR со камерата на вашиот уред.

3. Скенирајте го долунаведениот код QR со камерата на вашиот уред.

4. По успешното скенирање, апликацијата е во отклучен „unlocked“ режим. Сега ви е достапна целосната функционалност на конфигурирањето со повеќе од 80.000 различни конфигурации што се понудени за новиот Defender.

4. По успешното скенирање, апликацијата е во отклучен „unlocked“ режим. Сега ви е достапна целосната функционалност на конфигурирањето со повеќе од 80.000 различни конфигурации што се понудени за новиот Defender.

Отклучување на ексклузивната содржина

Отклучете ги ексклузивните функции што можат да се конфигурираат во апликацијата за целосно новиот Land Rover Defender, преку веб-локацијата на вашето локално застапништво за Land Rover.