ОПЦИИ И ДОДАТОЦИ

Сите опции нема да бидат достапни кај сите модели. Ве молиме контактирајте со вашиот продавач на Land Rover за да дознаете повеќе.

TOP
ОПЦИОНАЛНИ ПАКЕТИ
ПАКЕТ BLACK EXTERIOR
ПАКЕТ BLACK EXTERIOR

Пакетот Black Exterior дава подинамичен изглед преку низа од карактеристики меѓу кои се натписите на хаубата и на крајната врата, деталите на украсната маска, завршните детали на отворите за воздух во предниот одбојник и издадениот дел на одбојникот во бојата Narvik Black.

Погледнете ја галеријата
ПАКЕТ SHADOW EXTERIOR
ПАКЕТ SHADOW EXTERIOR

Пакетот Shadow Exterior обезбедува специфично детализирање за да се издигне уште повеќе чувството за софистицираност на Range Rover. Бојата Shadow Atlas се појавува на натписите на хаубата и на крајната врата, деталите на украсната маска, завршните детали на отворите за воздух во предниот одбојник и издадениот дел на одбојникот, опкружувањата на кваките на вратите, графиката на страничните отвори за вентилација, страничната нагласена графика и завршните детали на крајната врата.

Погледнете ја галеријата
ПАКЕТ SVO DESIGN
ПАКЕТ SVO DESIGN

Пакетот SVO Design е внимателно изработен од страна на тимот Special Vehicle Operations и совршено ги надополнува уникатниот дизајн и беспрекорната софистицираност на Range Rover. Пакетот Design има карактеристични преден одбојник, заден одбојник со интегрирани издувни цевки, странични отвори за воздух, украсна маска и украсни елементи на страничните прагови.

КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
ПАКЕТ ENTERTAINMENT
ПАКЕТ ENTERTAINMENT

Во пакетот Entertainment се вклучени DAB радио уред, аудио систем Meridian™ со опкружувачки звук, CD/DVD плеер, 8”-ен систем за забава на задните седишта, дигитална ТВ и домашна(и) приклучница(и) за да биде секое патување забавно за возачот и за сопатниците.

КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
ПАКЕТ SIGNATURE ENTERTAINMENT
ПАКЕТ SIGNATURE ENTERTAINMENT

Пакетот Signature Entertainment ги спојува најдобите аудио и визуелни технологии за автомобил и во него се вклучени DAB радио уред, аудио систем Meridian™ Signature, CD/DVD плеер, 10”-ен систем за забава на задните седишта, дигитална ТВ и домашна(и) приклучница(и).

КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
ПАКЕТ TOWING
ПАКЕТ TOWING

Идеално за оние коишто сакаат да го искористат максимумот од неспоредливиот капацитет за влечење на Range Rover. Пакетот Towing се состои од приемник за кука за влечење, кука за влечење со повеќе висини, кука за влечење со електромоторно отворање, напреден систем за помош при влечење, резервно тркало со нормална димензија и Range Rover Клучот за активирање.

КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
ОПЦИИ ЗА НАДВОРЕШНОСТА
ИСКЛУЧИТЕЛНИ ТРКАЛА

Range Rover е најпрефинетиот Land Rover досега и нуди голем избор на тркала. Достапни се ексклузивни првокласни тркала во димензиите од 19” до 22” со разна завршна обработка вклучувајќи ја обработката со дијамант, во боите Dark Grey и Gloss Black.

КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
ПАНОРАМСКИ ПОКРИВ

Ја полни внатрешноста на Range Rover со светлина, опционалниот фиксен или лизгачки панорамски покрив ги зголемува чувството на простор и врската со надворешниот свет. Достапен е во широка палета на бои за да одговара на бојата на надворешноста на каросеријата на вашето возило или во контрастните бои Narvik Black или Indus Silver.

КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
МАТРИКС ЛЕД ФАРОВИ
МАТРИКС ЛЕД ФАРОВИ

Опционалните Матрикс ЛЕД фарови со препознатливи светла за дневно возење (DRL) го овозможуваат системот Напреден светлосен сноп за возење (ADB) и се карактеризираат со Систем за прилагодливо предно осветлување (AFS). Двата системи работат заедно за да ја максимираат видливоста во секакви услови.

КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
ПИКСЕЛ ЛЕД ФАРОВИ
ПИКСЕЛ ЛЕД ФАРОВИ

Опционалните Пиксел ЛЕД фарови со препознатливи светла за дневно возење (DRL) ја нудат нашата најнапредна технологија и се потпираат на ADB и AFS способноста на Матрикс ЛЕД фаровите. Обезбедуваат поостра резолуција за да го максимираат расположивиот светлосен сноп за возачот и имаат попрецизно придушување за да се избегне заслепувањето на возилата што доаѓаат од спротивна насока.

КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
ПИКСЕЛ-ЛАСЕР ЛЕД ФАРОВИ
ПИКСЕЛ-ЛАСЕР ЛЕД ФАРОВИ

Пиксел-ласер ЛЕД фаровите со препознатливо светло за дневно возење (DRL) ја обезбедуваат врвната опција за фаровите, со ласерска технологија којашто дава пет пати поголема осветленост отколку стандардните ЛЕД светла. Системот е во работна состојба на брзини над 80km/h и кога не се забележуваат никакви други надворешни светла.

КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
ОПЦИИ ЗА ВНАТРЕШНОСТА
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
REAR BENCH SEAT
The leather seating in Range Rover is truly comfortable and effortlessly versatile. The powered recline variant provides Intelligent Seat Fold which offers the ability to fold and configure your seats from the loadspace. Seat comfort is heightened even further with the addition of heated and cooled variants.
REAR EXECUTIVE CLASS SEAT
The ultimate in luxury, these seats provide exemplary levels of comfort and feature wider and deeper cushioning. The power deployable centre console integrates seamlessly with the two outer passenger seats to create a luxury four-seat environment. If more versatility is required, fold your rear Executive Class seats forward to maximise your loadspace.
ДЕКОРАТИВНИ ПОВРШИНИ
Можете да изберете еден од седумте нови фурнири меѓу кои се Kalahari, Argento Pinstripe, Satin Straight Walnut и Black Burr Ash.
СЕДИШТА
Дизајнирани и создадени имајќи го на ум максималниот комфор, седиштата во Range Rover се достапни со тапацир од фина кожа или мебел-штоф. Напредната функционалност на седиштата вклучува опционално потпирање во горниот, рамениот дел на седиштето и функцијата масажа со жешки камења.
БОИ ЗА ВНАТРЕШНОСТА
Кабината на Range Rover го нагласува најдоброто од современиот живот. Топлината на дрвените фурнири, врвните метални завршни детали и меката кожа се испреплетуваат меѓу себе за да се создаде чувство на домашна атмосфера. На располагање е широк спектар на бои и првокласни материјали за седиштата што одговараат на сите вкусови.
ПАКЕТИ ЗА ВНАТРЕШНОСТА
Вашиот Range Rover можете да го персонализирате со помош на понуденото множество дополнителна опрема. Од пакетите Entertainment до пакетот Connect Pro што нуди 4G Wi-Fi и пакетот Smartphone што овозможува сонхронизација за повеќето паметни телефони, ќе најдете пакет што ќе ги исполни вашите барања.
ТЕХНОЛОГИЈА

Range Rover ги има нашите најиновативни, најинтуитивни и најнови SUV технологии коишто ве информираат и забавуваат.

ИСТРАЖЕТЕ ЈА ТЕХНОЛОГИЈАТА
LAND ROVER ДОДАТОЦИ
ПРОНАЈДЕТЕ ДОДАТОЦИ
PET PACKS
Choose from our selection of Pet Packs to ensure your pet is safe, yet comfortable on every journey while protecting your vehicle’s interior.
СИСТЕМ CLICK AND GO
Овој повеќенаменски дополнителен систем на задниот дел од наслонот на седиштето може да се постави помеѓу држачите на наслонот за глава со приклучоци што се додадаваат за да ги држат вашите таблети, торби или јакни.
СТРАНИЧНИ СКАЛИ НА ОТВОРАЊЕ
Вешто сместени под праговите кога нема потреба за нив, овие паметни, практични скали го олеснуваат влегувањето и излегувањето од возилото.
ДОДАТОЦИ ЗА НОСЕЊЕ БАГАЖ НА ПОКРИВОТ
Уживајте во флексибилниот капацитет и едноставноста на багажниот простор со мноштво додатоци за покривот вклучувајќи ги носачот за велосипеди што се монтира на покривот, носачот на опрема за водени спортови и спортскиот кровен куфер.
СПОРЕДЕТЕ ГИ НАШИТЕ ВОЗИЛА
Додајте до три модели за споредба
ЗАКАЖЕТЕ ТЕСТ ВОЗЕЊЕ
Организирајте друмско тест возење преку продавачот што е најблизу до вас
ПРЕЗЕМЕТЕ ЈА БРОШУРАТА
Откријте повеќе за возилата на Land Rover
ПРОНАЈДЕТЕ ПРОДАВАЧ
Побарајте продавач на Land Rover близу вас

Meridian е регистриран заштитен знак на Meridian Audio Ltd. Trifield и уредот „three fields“ е заштитен знак на Trifield Productions Ltd.

Опционалните карактеристики и нивната достапност можат да се разликуваат според спецификацијата на возилото (модел и погонски систем) или пак бараат инсталирање на друга опрема за да можат да се вградат. За подетални информации контактирајте со вашиот локален продавач или конфигурирајте го вашето возило онлајн.

Актуелните седишта имаат нови перничиња и меѓуслоеви со помека и полабава кожа за да се оптимизираат овие карактеристики. За подетални информации контактирајте го вашиот продавач на Land Rover.