ИЗБЕРЕТЕ ГО ВАШИОТ МОДЕЛ
СТАНДАРДНО МЕЃУОСКИНО РАСТОЈАНИЕ
ГОЛЕМО МЕЃУОСКИНО РАСТОЈАНИЕ
ИЗДАНИЈА
СПЕЦИЈАЛНИ ВОЗИЛА
rr21my-swb-hse
RANGE ROVER HSE
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
Споредете ги моделите
ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
Краток преглед на спецификациите
top_speed
Максимална брзина km/h
acceleration
Забрзување 0-100km/h
power
Моќност (kW/PS)
Погледнете ги спецификациите
rr21my-swb-v
RANGE ROVER VOGUE
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
Споредете ги моделите
ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
Краток преглед на спецификациите
top_speed
Максимална брзина km/h
acceleration
Забрзување 0-100km/h
power
Моќност (kW/PS)
Погледнете ги спецификациите
rr21my-swb-vse
RANGE ROVER VOGUE SE
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
Споредете ги моделите
ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
Краток преглед на спецификациите
top_speed
Максимална брзина km/h
acceleration
Забрзување 0-100km/h
power
Моќност (kW/PS)
Погледнете ги спецификациите
rr21my-swb-auto
RANGE ROVER AUTOBIOGRAPHY
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
Споредете ги моделите
ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
Краток преглед на спецификациите
top_speed
Максимална брзина km/h
acceleration
Забрзување 0-100km/h
power
Моќност (kW/PS)
Погледнете ги спецификациите
rr21my-lwb-v
RANGE ROVER VOGUE
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
Споредете ги моделите
ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
Краток преглед на спецификациите
top_speed
Максимална брзина km/h
acceleration
Забрзување 0-100km/h
power
Моќност (kW/PS)
Погледнете ги спецификациите
rr21my-lwb-vse
RANGE ROVER VOGUE SE
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
Споредете ги моделите
ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
Краток преглед на спецификациите
top_speed
Максимална брзина km/h
acceleration
Забрзување 0-100km/h
power
Моќност (kW/PS)
Погледнете ги спецификациите
rr21my-lwb-auto
RANGE ROVER AUTOBIOGRAPHY
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
Споредете ги моделите
ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
Краток преглед на спецификациите
top_speed
Максимална брзина km/h
acceleration
Забрзување 0-100km/h
power
Моќност (kW/PS)
Погледнете ги спецификациите
rr21my-swb-west
RANGE ROVER WESTMINSTER - СТАНДАРДНО МЕЃУОСКИНО РАСТОЈАНИЕ
Features are in addition to Range Rover Vogue Standard Wheelbase.
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
Споредете ги моделите
ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
Краток преглед на спецификациите
top_speed
Максимална брзина km/h
acceleration
Забрзување 0-100km/h
power
Моќност (kW/PS)
Погледнете ги спецификациите
rr21my-lwb-west
RANGE ROVER WESTMINSTER - ГОЛЕМО МЕЃУОСКИНО РАСТОЈАНИЕ
Features are in addition to Range Rover Vogue Long Wheelbase.
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
Споредете ги моделите
ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
Краток преглед на спецификациите
top_speed
Максимална брзина km/h
acceleration
Забрзување 0-100km/h
power
Моќност (kW/PS)
Погледнете ги спецификациите
rr21my-swb-west-black
RANGE ROVER WESTMINSTER BLACK - СТАНДАРДНО МЕЃУОСКИНО РАСТОЈАНИЕ
Features are in addition to Range Rover Vogue Standard Wheelbase.
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
Споредете ги моделите
ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
Краток преглед на спецификациите
top_speed
Максимална брзина km/h
acceleration
Забрзување 0-100km/h
power
Моќност (kW/PS)
Погледнете ги спецификациите
rr21my-lwb-west-black
RANGE ROVER WESTMINSTER BLACK - ГОЛЕМО МЕЃУОСКИНО РАСТОЈАНИЕ
Features are in addition to Range Rover Vogue Long Wheelbase.
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
Споредете ги моделите
ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
Краток преглед на спецификациите
top_speed
Максимална брзина km/h
acceleration
Забрзување 0-100km/h
power
Моќност (kW/PS)
Погледнете ги спецификациите
rr21my-swb-sva
RANGE ROVER SVAUTOBIOGRAPHY DYNAMIC - СТАНДАРДНО МЕЃУОСКИНО РАСТОЈАНИЕ
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
Споредете ги моделите
ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
Краток преглед на спецификациите
top_speed
Максимална брзина km/h
acceleration
Забрзување 0-100km/h
power
Моќност (kW/PS)
Погледнете ги спецификациите
rr21my-swb-sva-black
RANGE ROVER SVAUTOBIOGRAPHY DYNAMIC BLACK - СТАНДАРДНО МЕЃУОСКИНО РАСТОЈАНИЕ
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
Споредете ги моделите
ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
Краток преглед на спецификациите
top_speed
Максимална брзина km/h
acceleration
Забрзување 0-100km/h
power
Моќност (kW/PS)
Погледнете ги спецификациите
rr21my-lwb-sva
RANGE ROVER SVAUTOBIOGRAPHY - ГОЛЕМО МЕЃУОСКИНО РАСТОЈАНИЕ
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
Споредете ги моделите
ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
Краток преглед на спецификациите
top_speed
Максимална брзина km/h
acceleration
Забрзување 0-100km/h
power
Моќност (kW/PS)
Погледнете ги спецификациите
СПОРЕДЕТЕ ГИ НАШИТЕ ВОЗИЛА
Додајте до три модели за споредба
ЗАКАЖЕТЕ ТЕСТ ВОЗЕЊЕ
Организирајте друмско тест возење преку продавачот што е најблизу до вас
ПРЕЗЕМЕТЕ ЈА БРОШУРАТА
Откријте повеќе за возилата на Land Rover
ПРОНАЈДЕТЕ ПРОДАВАЧ
Побарајте продавач на Land Rover близу вас

Имајте во предвид дека стандардните карактеристики може да бидат заменети кога избирате алтернативно ниво на опрема. Исто така, стандардните карактеристики може да се разликуваат во зависност од земјата на купување, од варијантата на моторот и од трансмисијата.

Meridian е регистриран заштитен знак на Meridian Audio Ltd. Trifield и уредот „three fields“ е заштитен знак на Trifield Productions Ltd.

Возачите треба да ги користат функциите-во-автомобил само кога тоа е безбедно. Возачите мораат да бидат сигурни дека имаат целосна контрола над возилото за сето време.

Одредени функции бараат погодна SIM картичка со соодветен договор што ќе бара дополнителна претплата по почетниот услов за којшто ве советувал вашиот продавач.