ОПЦИОНАЛНИ ПАКЕТИ

  ОПЦИИ ЗА НАДВОРЕШНОСТА

  ПАНОРАМСКИ ПОКРИВ


  Панорамскиот покрив внесува природна светлина во внатрешноста на Range Rover Evoque и нуди чувство на поголема осветленост и пространост во кабината на овој SUV. Можете да изберете фиксен или лизгачки1 панорамски покрив, во боја на каросеријата или контрастен покрив во боите Silver (сива) или Black (црна).

  КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ

  ОПЦИИ ЗА ВНАТРЕШНОСТА

  • ДЕКОРАТИВНИ ПОВРШИНИ
   ДЕКОРАТИВНИ ПОВРШИНИ

   Збогатете ја внатрешноста на Range Rover Evoque со декоративната површина од алуминиум со завршна обработка Gradated Linear во светла нијанса Bright или со темна нијанса Dark, или со фурнирот со природна нијанса Natural Ash во сива боја Grey или во костенлива боја Umber.

  • ПОЛОЖБИ ЗА СЕДЕЊЕ
   ПОЛОЖБИ ЗА СЕДЕЊЕ

   Седиштата што се достапни се од седишта со рачно прилагодување во 8 насоки до седишта со електромоторно прилагодување во 10, 14 и 16 насоки. Вклучени се следниве функции: меморија, масажер, греење и ладење.

  • БОИ ЗА ВНАТРЕШНОСТА
   БОИ ЗА ВНАТРЕШНОСТА

   Комбинациите од бои за седиштата се од следните бои: Ebony, Cloud, Eclipse и Deep Garnet. Тапацирот на таванот е достапен во боите Light Oyster или Ebony.

  • ПАКЕТ COLD CLIMATE CONVENIENCE
   ПАКЕТ COLD CLIMATE CONVENIENCE

   Обезбедува брз начин за одмрзнување на предното ветробранско стакло. Вклучено е греење на ветробранското стакло, млазниците на прскалките и на воланот.

  ОПРЕМА НА LAND ROVER - ДОДАТОЦИ

  • ДОДАТОЦИ ЗА НАДВОРЕШНОСТА
   ДОДАТОЦИ ЗА НАДВОРЕШНОСТА

   Дополнително прилагодете го Range Rover Evoque преку палетата од додатоци за надворешноста што ќе резултира со надградба инспирирана од перформанси. Тука спаѓаат додатоците како куќишта на ретровизорите и страничните отвори за вентилација од карбонски влакна, подножни заштитни лимови напред и назад изработени од не‘рѓосувачки челик и штитници од кал напред и назад.

  • ДОДАТОЦИ ЗА ВНАТРЕШНОСТА
   ДОДАТОЦИ ЗА ВНАТРЕШНОСТА

   Од дополнителната функционалност што ја нуди системот Click and Go до сестраноста и практичноста што ги обезбедуваат разделниците на багажниот простор и осветлените завршни детали на задниот дел во багажниот простор, изберете ги идеалните додатоци коишто совршено одговараат на вашиот животен стил и вашето омилено хоби.

  • ПРЕВЕЗУВАЊЕ ТОВАР И ВЛЕЧЕЊЕ
   ПРЕВЕЗУВАЊЕ ТОВАР И ВЛЕЧЕЊЕ

   Додатоците што се понудени за спортски активности, превезување товар и влечење се елегантно дизајнирани за да го надополнат изгледот на Range Rover Evoque. Меѓу овие додатоци се носачите за велосипеди и за опрема за спортови на вода, шини на покривот, куфери за покрив и куки за влечење. Сите овие додатоци ја зголемуваат флексибилноста на багажниот простор.

  • ФУНКЦИЈА И ТЕХНОЛОГИЈА
   ФУНКЦИЈА И ТЕХНОЛОГИЈА

   Пристанот3 за поврзување и полнење на iPhone® овозможува видливост на паметниот телефон додека тој се полни, а го користи просторот во држачот за чаши во централната конзола. Вашите листи со песни за репродукција, подкаст дигитални датотеки и други медиуми можете многу едноставно да ги контролирате преку системот за информации и забава на Range Rover Evoque.