ДИЗАЈН

НЕ Е МОЖНО ДА НЕ ГО ЗАБЕЛЕЖИТЕ НОВИОТ DISCOVERY SPORT

TOP
НАДВОРЕШНОСТ
#component-4
ВНАТРЕШНОСТ
#component-7
ИЗБЕРЕТЕ ГО ВАШИОТ МОДЕЛ
#component-11
СПОРЕДЕТЕ ГИ НАШИТЕ ВОЗИЛА
Изберете не повеќе од три возила и споредете ги едно до друго.
ПРЕЗЕМЕТЕ ЈА БРОШУРАТА
Погледнете ги и преземете ги најновите брошури за Land Rover
ЗАКАЖЕТЕ ТЕСТ ВОЗЕЊЕ
Организирајте друмско тест возење преку продавачот што е најблизу до вас
ПРОНАЈДЕТЕ ПРОДАВАЧ
Побарајте продавач на Land Rover близу вас
НАДВОРЕШНОСТ

Чувствувајте се слободно и изразете го вашиот карактер преку двата уникатни стила на каросеријата.

КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
DISCOVERY SPORT
Discovery Sport е чиста интерпретација што го збогатува легендарниот дизајн на возилото.
ИСТРАЖЕТЕ ГО ОВА ВОЗИЛО
DISCOVERY SPORT R-DYNAMIC
Discovery Sport R-Dynamic е смел и спортски.
ИСТРАЖЕТЕ ГО ОВА ВОЗИЛО
НОВ ПРИОД
Без оглед дали сте во урбаната џунгла или се возите низ живописните долини, Discovery Sport ќе ви овозможи со стил да ја започнете вашата нова авантура.
yt:UxzYiKmfdKU
МАТРИКС ЛЕД ФАРОВИ
Дел од нашата палета со технологии, Матрикс ЛЕД фаровите се карактеризираат со светлосен сноп што се придушува и прилагодува за да обезбеди максимална видливост без да ги заслепи возилата од спротивен правец.
ВНАТРЕШНОСТ

Строгата грижа за секој детаљ отсекогаш била основа за внатрешноста на нашите возила.

НАПРЕД
5 + 2 СЕДИШТА
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
ПРВОКЛАСНИ МАТЕРИЈАЛИ
Меѓу првокласните материјали што се користат во редизајнираната внатрешност на Discovery Sport се и новите фурнири. Овие фурнири ви овозможуваат уште подетално да ја скроите внатрешноста на Discovery Sport. Достапни се во четири завршни обработки.
yt:RoePpKes3I
ПРИЛАГОДЛИВО АМБИЕНТАЛНО ВНАТРЕШНО ОСВЕТЛУВАЊЕ
Внесете личен детаљ во внатрешноста на вашиот Discovery Sport и дотерајте ја атмосферата со помош на прилагодливото амбиентално осветлување. Со оваа опционална карактеристика можете да избирате помеѓу десетте бои за да ја менувате нијансата во кабината.
КЛИМА УРЕД СО ДВЕ ЗОНИ
Овозможува независни поставки на температурата помеѓу возачот и сопатниците. На тој начин секој патник во возилото може да ужива во комфорот.
ИЗБЕРЕТЕ ГО ВАШИОТ DISCOVERY SPORT

Изберете помеѓу четирите модели и двата впечатливи стила на каросеријата, секој со уникатен карактер и дополнителни карактеристики.

ИЗБЕРЕТЕ ГО ВАШИОТ МОДЕЛ
СПОРЕДЕТЕ ГИ НАШИТЕ ВОЗИЛА
Изберете не повеќе од три возила и споредете ги едно до друго.
ПРЕЗЕМЕТЕ ЈА БРОШУРАТА
Погледнете ги и преземете ги најновите брошури за Land Rover
ЗАКАЖЕТЕ ТЕСТ ВОЗЕЊЕ
Организирајте друмско тест возење преку продавачот што е најблизу до вас
ПРОНАЈДЕТЕ ПРОДАВАЧ
Побарајте продавач на Land Rover близу вас

Опционалните карактеристики и нивната достапност можат да се разликуваат според спецификацијата на возилото (модел и погонски систем) или пак бараат инсталирање на друга опрема за да можат да се вградат. За подетални информации контактирајте со вашиот локален продавач или конфигурирајте го вашето возило онлајн.