ПАКЕТ COUNTRY

СОВЛАДАЈТЕ ГО И НАЈКАЛЛИВИОТ ТЕРЕН

ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ВИДЕОТО
ПАКЕТ COUNTRY

Искористете ги основните карактеристики и секое патување ќе ви биде навистина незаборавно.

ПАКЕТ COUNTRY СЕ СОСТОИ ОД:
COUNTRY
НАДГРАДБИ<sup>1</sup>
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
ПРЕДНИ И ЗАДНИ КЛАСИЧНИ КАЛНИЦИ
Калниците го намалуваат прскањето и ги штитат обоените површини на Defender од нечистотии и отпадоци. Овие додатоци го надополнуваат надворешниот дизајн на возилото.
ПРЕГРАДА ВО БАГАЖНИОТ ПРОСТОР - ПО ЦЕЛАТА ВИСИНА
Преградата го одвојува делот за багаж од кабината.
МЕТАЛНА ПЛОЧКА НА ЗАДНИОТ ДЕЛ
Го штити одбојникот од гребнатинки што може да се појават при товарење на вашата опрема во багажниот простор или при теренското возење.
ПРЕНОСЛИВ СИСТЕМ ЗА ПЛАКНЕЊЕ
Исплакнете ја калта од задниот дел. Исплакнете го вашиот велосипед и исчистете ги вашите чизми. Работи под притисок, а може да се полни на чешма или со помош на рачна пумпа.
ЗАШТИТА ЗА ЛАЦИТЕ НА КРИЛАТА
Нуди дополнителна заштита со трајни, висококвалитетни композитни материјали кога правите пат низ грмушки, а истовремено го збогатува забележливиот изглед на Defender.
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
„А“ ЗАШТИТНА РАМКА
Зголемена заштита на предниот дел на Defender, така што можете со поголема доверба да се справите со предизвикувачки терен.
ФИКСНИ СТРАНИЧНИ СКАЛИ<sup>2</sup>
Качете се во Defender со леснотија.
СТРАНИЧНИ СКАЛИ НА ОТВОРАЊЕ<sup>2</sup>
Прецизно поставени под праговите. Автоматски се отвораат кога се отвора и вратата. Или кога ќе ги активирате со клуч картичката.
СТРАНИЧНИ ЦЕВКИ СО БЛЕСКАВА ПОВРШИНСКА ОБРАБОТКА<sup>2</sup>
Овие елементи го збогатуваат страничниот изглед на возилото, а обезбедуваат и заштита за праговите на вратите при теренското возење.
КОЈ ПАКЕТ СО ДОДАТОЦИ Е ВИСТИНСКИОТ ЗА ВАС?

Одговорете на три кратки прашања за вашиот животен стил за да го откриете вашиот идеален пакет со додатоци.

ПОЧНЕТЕ
КОЛЕКЦИЈАТА LIFESTYLE
ИСТРАЖЕТЕ ЈА КОЛЕКЦИЈАТА LIFESTYLE
НАОЧАРИ ЗА СОНЦЕ SNOWDEN
Овие уникатни наочари се наменети за активен животен стил и се изработени од најсовремени ацетатни материјали и компоненти.
ПЕНКАЛО ABOVE AND BEYOND
Куќиштето на пенкалото Above and Beyond е прецизно изработено од Т6 алуминиумска легура за авиоиндустрија. Пенкалото има тврда анодирана површинска заштита и е направено да одговара на формата и јакоста на нашите најтрајни и најспособни возила.
КОЛЕКЦИЈАТА COUNTRY
- Чаша за патување од не`рѓосувачки челик
- Кожна викенд патна торба
- Чадор Land Rover
ИСТРАЖЕТЕ ПОВЕЌЕ ПАКЕТИ СО ДОДАТОЦИ
ПАКЕТ EXPLORER
Пробијте ја својата патека, без оглед на теренот. Пакетот Explorer во Defender внесува опрема што им пркоси на традициите и со којашто ќе ги освојувате непознатите пејсажи.
ИСТРАЖЕТЕ ГО ПАКЕТОТ EXPLORER
ПАКЕТ ADVENTURE
Ослободете ја вашата страст на нови територии. Пакетот Adventure во Defender внесува опрема којашто ќе ви овозможи да излезете од разгазената патека и да возите по природната конфигурација на теренот.
ИСТРАЖЕТЕ ГО ПАКЕТОТ ADVENTURE
ПАКЕТ URBAN
Освојте ја бетонската џунгла. Пакетот Urban во Defender внесува опрема со којашто овој модел ќе се истакнува во соседството и ќе ги привлекува погледите со својот стил, самодоверба и ладнокрвност.
ИСТРАЖЕТЕ ГО ПАКЕТОТ URBAN
СПОРЕДЕТЕ ГИ НАШИТЕ ВОЗИЛА
Изберете не повеќе од три возила на Land Rover и споредете ги едно до друго
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
Искористете го конфигураторот за да го создадете вашиот совршен Defender
ПРЕЗЕМЕТЕ ЈА БРОШУРАТА
Погледнете ги и преземете ги најновите брошури за Land Rover
ИНФОРМИРАЈТЕ МЕ РЕДОВНО
Регистрирајте се за најновите вести за Defender

1Надградбите ќе бидат достапни во почетокот на 2020 година.

2СТРАНИЧНИ СКАЛИ НА ОТВОРАЊЕ Достапно само за Defender 110. Не е компатибилно со ФИКСНИ СТРАНИЧНИ СКАЛИ, СТРАНИЧНИ СКАЛИ НА ОТВОРАЊЕ, СТРАНИЧНИ ЦЕВКИ СО БЛЕСКАВА ПОВРШИНСКА ОБРАБОТКА

Информациите, спецификацијата, моторите и боите прикажани на оваа веб локација се базираат на европската спецификација и може да се разликуваат од пазар до пазар и се предмет на измена без известување. Некои возила се прикажани со опционална опрема и додатоци што ги вградува продавачот што можеби не се достапни на сите пазари. Контактирајте го вашиот локален продавач за достапноста и цените на вашиот локален пазар.

Опционалните карактеристики и нивната достапност можат да се разликуваат според спецификацијата на возилото (модел и погонски систем) или пак бараат инсталирање на друга опрема за да можат да се вградат. За подетални информации контактирајте со вашиот локален продавач или конфигурирајте го вашето возило на интернет.

Возачите треба да ги користат функциите-во-автомобил само кога тоа е безбедно. Возачите мораат да бидат сигурни дека имаат целосна контрола над возилото за сето време.

Одредени функции бараат погодна SIM картичка со соодветен договор што ќе бара дополнителна претплата по почетниот услов за којшто ве советувал вашиот продавач.