Доживување со проширена реалност

Доживејте го Land Rover како никогаш досега со целосно новата апликација за проширена реалност Land Rover Defender Augmented Reality. Најсеопфатна и најзадлабочувачка апликација досега создадена од Land Rover, со повеќе од 80.000 различни конфигурации што се понудени за новиот Defender. 
Зошто да не создадете и персонализирате Defender за себе?

Google Play
Apple App Store
Откако ќе ја инсталирате апликацијата, следете ги овие упатства за да ги отклучите ексклузивните функции.
1. Одете до главното мени.
2. Притиснете го копчето за отклучување „unlock“ и следете ги чекорите што се претставени во апликацијата.
3. Скенирајте го долунаведениот код QR со камерата на вашиот уред.
4. По успешното скенирање, апликацијата е во отклучен „unlocked“ режим. Сега ви е достапна целосната функционалност на конфигурирањето со повеќе од 80.000 различни конфигурации што се понудени за новиот Defender.
Отклучување на ексклузивната содржина

Отклучете ги ексклузивните функции што можат да се конфигурираат во апликацијата за целосно новиот Land Rover Defender, преку веб-локацијата на вашето локално застапништво за Land Rover.


ЗАКАЖЕТЕ ТЕСТ ВОЗЕЊЕ
Организирајте друмско тест возење преку продавачот што е најблиску до вас
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
Искористете го конфигураторот за да го создадете вашиот совршен Defender
ПРЕЗЕМЕТЕ ЈА БРОШУРАТА
Погледнете ги и преземете ги најновите брошури за Land Rover
ИНФОРМИРАЈТЕ МЕ РЕДОВНО
Регистрирајте се за најновите вести за Defender