НЕ Е ВРЕМЕ ЗА УМИРАЊЕ И LAND ROVER

LAND ROVER ИМА ГЛАВНА УЛОГА ВО ФИЛМОТ НЕ Е ВРЕМЕ ЗА УМИРАЊЕ.

Дознај повеќе
SVR - ВОЗБУДЛИВИ СПОРТСКИ ПЕРФОРМАНСИ

RANGE ROVER SPORT SVR ГИ ИЗДИГНУВА ЛУКСУЗОТ И ПЕРФОРМАНСИТЕ НА НОВИ ВИСОЧИНИ, СО БЕСПРЕКОРНИ УПРАВЛИВОСТ И МОЌНОСТ ЗА ДРУМСКО И ТЕРЕНСКО ВОЗЕЊЕ

ИСТРАЖЕТЕ ГО SVR

Range Rover Sport SVR развива сирова, инстинктивна моќност од неговиот 575PS V8 мотор. Ефикасноста во сите услови делува стимулирачки.

MICHAEL VAN DER SANDE (МАЈКЛ ВАН ДЕР САНДЕ)

ГЕНЕРАЛЕН ДИРЕКТОР - SPECIAL OPERATIONS

НАШАТА ДНК

<textsmall style='text-transform: none;'>SVAutobiography</textsmall> – НЕСПОРЕДЛИВ ЛУКСУЗ
Луксузниот дизајн, првокласните завршни обработки и ненадминатиот комфор на SVAutobiography создаваат неспоредливо доживување во возењето.
ИСТРАЖЕТЕ ГИ ВОЗИЛАТА <textsmall style='text-transform: none;'>SVAutobiography</textsmall>
SVO – SPECIAL VEHICLE OPERATIONS
Луксуз, перформанси и способности издигнати на повисоко ниво за да се креираат уникатни возила на Land Rover
ИСТРАЖЕТЕ ГИ ВОЗИЛАТА НА SVO
ШАСИЈА
Тркалата со мала тежина обезбедуваат зголемени перформанси, додека зајакнатите системи за потпирање, амортизирање и управување овозможуваат прецизна контрола и возбудливо доживување при возењето.
АКТИВЕН ИЗДУВЕН СИСТЕМ
Активниот издувен систем се карактеризира со двостепен активен издув со електронски контролирани вентили којшто дава посебен засипнат звук. Тоа дополнително се засилува со ексклузивните вградени четири издувни цевки кај SVR како дел од стандардната опрема.
НАДВОРЕШЕН ДИЗАЈН
Надворешноста на SVR е нагласена со уникатниот дизајн на хаубата изработена од композитен материјал со карбонски влакна којашто може да избрете да биде во боја на каросеријата на возилото или впечатлива, изложена хауба од карбонски влакна во црната боја Gloss Black. Мускулестиот став на SVR уште повеќе се надополнува со украсната маска со знакот SVR и новите странични отвори во крилата во бојата Narvik Black. Изгледот се заокружува со помош на Пиксел ЛЕД фаровите и уникатните препознатливи светла за дневно возење (DRL).
СЕДИШТА SVR PERFORMANCE
Со врвно ниво на поддршка и максимална контрола, новите седишта SVR Performance со мала тежина со Windsor кожа имаат греење во седиштето како дел од стандардната опрема, а ладењето се нуди како опција. Со втиснатото лого SVR во наслоните за глава, овие елегантни седишта се достапни во четири комбинации од бои и со перфорирање во ромбоидни форми.
SVR ВОЗИЛАТА

Возилата на SVO не се само возила изработени по нарачка со оригинални делови на Land Rover, туку се и возила што се покриени со целосна гаранција од производителот, гаранција за квалитет што ќе трае со години.

RANGE ROVER SPORT SVR

Моделот SVR беше изграден врз силна, крута конструкција, проектирана со помош на технологијата на Land Rover за целосно алуминиумска монокок каросерија, а конструкција на каросеријата со мала тежина на возилото резултира со поголеми перформанси. Сигурно и мирно, возилото едноставно бара од вас да го возите.

ИСТРАЖЕТЕ ГО ОВА ВОЗИЛО
ПРОНАЈДЕТЕ ПРОДАВАЧ
Пронајдете го застапништвото на Land Rover што е најблиску до вас
КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ
Дознајте повеќе за Special Vehicle Operations во вашата земја
ПРЕЗЕМЕТЕ ЈА БРОШУРАТА
Откријте повеќе за возилата на Land Rover
ЗАКАЖЕТЕ ТЕСТ ВОЗЕЊЕ
Организирајте друмско тест возење преку продавачот што е најблизу до вас