Детали

Range Rover Evoque

S 150PS
| AWD All wheel drive
Цена
59,900 €

Спецификациите

Спецификациите

Состојба Користено
Статус На залиха
Година 2020
Километри 8 311 км
Трансмисија Автоматски
Mотор Дизел, Mild hybrid (MHEV)
Запремина 1993 cm3
Моќност 150 KC
Надворешност Kaikoura Stone
Внатрешност Ebony

Следни чекори

AUTOMOBILI GROUP DOOEL
Skopje

MK, Скупи 8, Скопје 1000, 1000

+389 2 3093024

понеделник: 08:30 - 18:00

вторник: 08:30 - 18:00

среда: 08:30 - 18:00

четврток: 08:30 - 18:00

петок: 08:30 - 18:00

сабота: 09:00 - 14:00

недела: затворен

Oпрема

Дополнителна опрема: • Ретровизори на вратите со автоматско придушување и електромоторно затварање 030NK • Помош за автоматски долги светла 030NT • Конфигурирачко амбитално осветлување 064FM • Електрична задна врата 070AV • Надворешен црн пакет 074LN • Текстилни патосници 079AJ • Црн кров 080AN • 10" Touch Pro Duo 087AQ • Тапацир на таванот во црна боја 188HD • 20" Алуминиумски тркала “Style 5079” 031PM • Кожен волан со хромиран детал 032BC • TFT Интерактивен дисплеј за возач 038ID • Затементи задни стакла 047DB • Сигурносни навртки 055AC • Предни светла за магла 064AP • Металик боја (Kaikoura Stone) 1AP

Локација

Слични возила